Μαγνησία: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της υπό την απειλή όπλου

Νέα Ιωνία: Γυναίκα κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της υπό την απειλή όπλου Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI
0

Κινητοποίηση της αστυνομίας στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας σήμερα, Σάββατο, το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελίες περιοίκων για μεγάλη ένταση σε διαμέρισμα της περιοχής. 

Οι καταγγελίες έκαναν λόγο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με άνδρα να κακοποιεί μία γυναίκα, σύμφωνα με το newsit.gr.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της ομάδας ΔΙΑΣ και αφού οι περίοικοι τούς υπέδειξαν από πού άκουγαν φωνές, χτύπησαν το κουδούνι του διαμερίσματος. Άνοιξε ένας άνδρας, αλλά αρνήθηκε πως συνέβαινε κάτι εντός του οικήματος.

Ωστόσο, οι ένστολοι διέκριναν μία γυναίκα εντός του σπιτιού που έκανε νοήματα προς το μέρος τους. Μπήκαν μέσα και τότε εκείνη κατήγγειλε πως ο σύντροφός της την βίασε με την απειλή όπλου.

Μετά από σχετική έρευνα στο σπίτι, βρέθηκαν δύο πιστόλια και ένα πολεμικό όπλο με διόπτρα και δίποδο.

Οι δυό τους οδηγήθηκαν στο Τμήμα της περιοχής, ενώ αποφασίστηκε η συνδρομή της Ασφάλειας στην έρευνα λόγω των όπλων που βρέθηκαν στο σπίτι. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Λήγει απόψε η προθεσμία συμπλήρωσης του Μηχανογραφικού - Αναλυτικές οδηγίες

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ) και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για την εισαγωγή σε Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ)
LIFO NEWSROOM