Μόνο σε πολύ επείγουσες περιπτώσεις θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας

Μόνο σε πολύ επείγουσες περιπτώσεις θα εκδίδονται δελτία ταυτότητας Facebook Twitter
7

Μπορεί ο κ. Δένδιας να θέλει-κατά δήλωση του- να κάνει την ΕΛΑΣ FBI και να ξεφύγει από την εποχή του Ηλία του 16ου, αυτό όμως δεν θα είναι ένα εύκολο εγχείρημα, όπως δείχνουν και τα πιο απλά.

Σύμφωνα με το «Έθνος», σε όλα τα τμήματα ασφαλείας της χώρας έχει φτάσει έγγραφο από το αρχηγείο, με το οποίο καλούνται να εκδίδουν δελτία ταυτότητας μόνο σε απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις, γιατί τελείωσαν το ειδικό χαρτί και το πλαστικό.  

Νέο υλικό αναμένεται να παραληφθεί στα τέλη Φεβρουαρίου και μέχρι τότε θα γίνεται εσωτερική αναδιανομή χαρτιών και πλαστικού για να καλυφθούν μόνο οι πολύ επείγουσες περιπτώσεις.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φυλακές Κορυδαλλού: Πότε θα πάνε στον Ασπρόπυργο και ποιο είναι το σχέδιο για την τύχη των παλιών κτιρίων

Ρεπορτάζ / Πότε θα φύγουν τελικά οι φυλακές από τον Κορυδαλλό;

Η απομάκρυνση των φυλακών Κορυδαλλού και η μεταφορά τους στον Ασπρόπυργο αποτελεί πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και είναι ένα έργο βαρύνουσας σημασίας. Πότε θα γίνει η μετεγκατάστασή τους και πώς θα αξιοποιηθούν τα παλιά κτίρια;
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ