Μοναστηράκι: Συνελήφθη ανήλικος για φθορές σε συρμό του ΗΣΑΠ

Μοναστηράκι: Συνελήφθη ανήλικος για φθορές σε συρμό του ΗΣΑΠ Facebook Twitter
0

Στα χέρια της Αστυνομίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (30.12.24) στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι» ένας 16χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για φθορές σε συρμό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια δρομολογίου συρμού του ΗΣΑΠ και κοντά στον σταθμό «Ομόνοια», ο 16χρονος κλώτσησε και έσπασε δύο τζαμιά, που αποκολλήθηκαν και έπεσαν μέσα στην αποβάθρα.

Άμεσα αστυνομικοί του Σχεδίου «ΑΡΙΑΔΝΗ διαπίστωσαν τις φθορές και ακινητοποίησαν στον σταθμό ΗΣΑΠ «Μοναστηράκι» τον 16χρονο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM