Κορωνοϊός - Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: 20 κρούσματα σε ασθενείς και ιατρικό προσωπικό

Κορωνοϊός - Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: 20 κρούσματα σε ασθενείς και ιατρικό προσωπικό Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Νέος συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό 10 ασθενείς και 10 υγειονομικοί υπάλληλοι. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν εντοπίστηκε θετική στον ιό Sars-Cov-2 μια ασθενής που νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική.

Αμέσως ενεργοποιήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, και στα τεστ που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης, διαπιστώθηκε πως συνολικά 10 ασθενείς ήταν θετικοί στον ιό, καθώς και ακόμα 10 γιατροί και νοσηλευτές.

Χθες, Δευτέρα, το νοσοκομείο εφημέρευε αλλά η ορθοπεδική και η νευροχειρουργική κλινική στον 7ο όροφο έμειναν εκτός εφημερίας και όλες οι επαφές έχουν τεθεί σε καραντίνα. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM