Guardian: «Οι Έλληνες δεν έχουν, ούτε να θάψουν τους δικούς τους»

Guardian: «Οι Έλληνες δεν έχουν, ούτε να θάψουν τους δικούς τους» Facebook Twitter
7

«Οι Έλληνες δεν έχουν ούτε για να θάψουν τους νεκρούς τους», γράφει σήμερα στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα Guardian με αφορμή τη δήλωση μιας πρώην ιδιοκτήτριας γραφείου τελετών που αναγκάστηκε να βάλει λουκέτο λόγω…αναδουλειάς.

"Μετά από τρία χρόνια φορολογίας χωρίς σταματημό και περικοπές μισθών φτάσαμε στο σημείο όπου τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο», είπε η ιδιοκτήτρια του γραφείου, υποστηρίζοντας ότι οικογένειες είναι σε τόσο κακή κατάσταση που δεν έχουν πια λεφτά για να θάψουν τους νεκρούς τους, με αποτέλεσμα να αφήνουν τα πτώματα στα αζήτητα των δημόσιων νοσοκομείων, ώστε να τα θάψει η δημοτική αρχή. «Η χώρα πήγε 50 χρόνια πίσω κι αυτό πρέπει να το γνωρίζει ο κ. Σαμαράς», δηλώνει επίσης η κ. Βάνα Μενταλένη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπάρχουν-με αφορμή τη χθεσινή απεργία’ και δηλώσεις πολιτών για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, όπως του Παναγιώτη Βαρώτσου προγραμματιστή υπολογιστών, ο οποίος δηλώνει έκπληκτος που ο κόσμος δεν έχει ακόμη επαναστατήσει.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Ελλάδα / Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας προς Δήμα: «Εντελώς αποπροσανατολιστική η αναφορά στον μισθό μας»

Σχετικά με τις απολαβές των 120.000 ευρώ ετησίως τονίζουν ότι οι «καθαρές απολαβές μας, φορολογούνται και δεν επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό, ενώ καταβάλλονται από τους χρήστες του εναερίου χώρου και μάλιστα το 90% προέρχεται από ξένες αεροπορικές εταιρείες»
LIFO NEWSROOM
Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα / Καιρός: Σε εξέλιξη τα φαινόμενα στη Δυτική Ελλάδα - Πού αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Τα φαινόμενα μέχρι και το βράδυ θα είναι κατά τόπους ισχυρά - Στις υπόλοπες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στα ηπειρωτικά
LIFO NEWSROOM
Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ελλάδα / Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος έλαβε εξιτήριο από το «Λαϊκό» - Σταματά την απεργία πείνας

Ο Δημήτρης Οικονομόπουλος συμμετείχε στην κινητοποίηση χωρίς να έχει συγγενική σχέση με τα θύματα, θέλοντας, όπως είχε δηλώσει, να στηρίξει το αίτημα του Πάνου Ρούτσι για εκταφή της σορού του γιου του
LIFO NEWSROOM
Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Ελλάδα / Αυλώνας: Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες βρεφονηπιακού σταθμού μετά από καταγγελίες ότι έλειπε τούφα από τα μαλλιά παιδιού

Η μητέρα κατήγγειλε ότι, παραλαμβάνοντας το παιδί της το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Σεπτεμβρίου, διαπίστωσε τραυματισμούς στο κεφάλι και στο χείλος του
LIFO NEWSROOM