Γιαννιτσά: Αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου μετά τα κρούσματα κορωνοϊού

Γιαννιτσά: Αναστολή λειτουργίας του εργοστασίου μετά τα κρούσματα κορωνοϊού Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
0

Την αναστολή λειτουργίας της κονσερβοποιίας στα Γιαννιτσά για μία εβδομάδα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού, ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

«Λόγω επιβεβαιωμένου υψηλού επιδημιολογικού φορτίου (114 κρούσματα) σε εταιρεία κονσερβοποιίας στη Δ.Ε. Γιαννιτσών, κατόπιν σχετικών ελέγχων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, καθώς και σε συνεννόηση με τα στελέχη του ΕΟΔΥ που διενεργούν επιτόπιους ελέγχους, αναστέλλεται η λειτουργία της εν λόγω εταιρείας στο σύνολό της, συμπεριλαμβανομένων όλων των υποδομών και των εγκαταστάσεών της, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς και των επιπτώσεων της νόσου COVID-19», αναφέρει σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Πέμπτης.

«Η ανωτέρω αναστολή λειτουργίας ισχύει για 7 ημέρες από 11-09-2020 και ώρα 06:00 έως 18-09-2020 και ώρα 06:00», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σημειώνεται πως σήμερα Πέμπτη ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 372 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε 24 ώρες, τα περισσότερα στην Ελλάδα από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ