Φωτιά σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Φωτιά σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στη Γλυφάδα Facebook Twitter
Φωτό του αναγνώστη Θοδωρή Κωστάκη
1

Φωτιά ξέσπασε, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, που βρίσκεται που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης 110 στη Γλυφάδα. 

Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Η φωτιά προκάλεσε υλικές ζημιές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα στον περίβολο της έκθεσης.


Άγνωστα παραμένουν έως αυτή την ώρα τα αίτια της φωτιάς, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ωστόσο, πρόκειται για εμπρηστική ενέργεια.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια