Δικηγόρος βρέθηκε νεκρός με τέσσερις σφαίρες σε παραλία της Κυπαρισσίας

Δικηγόρος βρέθηκε νεκρός με τέσσερις σφαίρες σε παραλία της Κυπαρισσίας Facebook Twitter
7

 

Νεκρός βρέθηκε από Γερμανό τουρίστα, σε παραλία της Κυπαρισσίας, γνωστός δικηγόρος ο οποίος καταγόταν από την περιοχή αλλά εργαζόταν στην Αθήνα.

Ο Γερμανός είδε τον αυτόχειρα μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος και ειδοποίησε τις αρχές. Στο δεξί του χέρι υπήρχε ένα όπλο ενώ δίπλα του υπήρχε μια τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.

Παρότι στο σώμα του βρέθηκαν τέσσερις σφαίρες ο ιατροδικαστής που τον εξέτασε μιλάει, σύμφωνα με τα τοπικά σάιτ, για αυτοκτονία. Ο πρώτος πυροβολισμός είχε χτυπήσει τον 46χρονο λίγο πιο πάνω από την καρδιά, ο δεύτερος δεξιά της καρδιάς και οι δύο τελευταίες σφαίρες την καρδιά.

Κοντά στο σημείο όπου ο δικηγόρος βρέθηκε νεκρός βρίσκεται και το πατρικό του, το οποίο έχει περάσει στα χέρια νέων ιδιοκτητών, ενώ δύο ημέρες πριν ο 46χρονος είχε χάσει τον πατέρα του.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM