ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς είχε 0/3 βολές όμως η Ράνια Θρασκιά ευστόχησε με την πρώτη

ΔΕΘ: Ο Νίκος Παππάς είχε 0/3 βολές όμως η Ράνια Θρασκιά ευστόχησε με την πρώτη Facebook Twitter
0

Τρεις αποτυχημένες προσπάθειες να βάλει καλάθι έκανε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος Παππάς σε υπαίθρια μπασκέτα περιπτέρου στην 88η ΔΕΘ.

Κι αφού δεν ευστόχησε ο Νίκος Παππάς, τα κατάφερε με την πρώτη η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ράνια Θρασκιά.

Ο Παππάς έκανε βόλτα στα περίπτερα και τους χώρους της ΔΕΘ, είχε συνομιλίες με περαστικούς και εκθέτες, απάντησε σε ερωτήσεις, ενώ έκανε και δήλωση στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ 3, στο περίπτερο που διαθέτει στην 88η ΔΕΘ. Σε ερώτηση για τις εσωκομματικές εξελίξεις απάντησε πως «είμαστε πάντα αισιόδοξοι εμείς και τις δυσκολίες έχουμε μάθει να τις ξεπερνάμε συλλογικά».

Στη διάρκεια της περιοδείας του ο κ. Παππάς βρέθηκε στο περίπτερο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπου μίλησε για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ σχετικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων. Πέρασε επίσης από τα περίπτερα του Πυροσβεστικού Σώματος και των πανεπιστημίων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ελλάδα / Πέθανε ο 59χρονος στην Πάτρα που του έπεσαν μάρμαρα πολυκατοικίας στο κεφάλι

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Πάτρας με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής
LIFO NEWSROOM
Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Ελλάδα / Καθησυχαστικός ο Παπαζάχος για τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στην Κρήτη: «Ήταν μοναχικός, δεν θα μας απασχολήσει»

Δεν προκαλεί ανησυχία η μετασεισμική δραστηριότητα, λέει ο καθηγητής Σεισμολογίας του ΑΠΘ – Πώς εξηγεί τη φύση των βαθιών σεισμών στο Νότιο Αιγαίο
LIFO NEWSROOM
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΒΟΥΛΗ ΤΣΙΠΡΑΣ NOVARTIS

Ελλάδα / Δίκη προστατευόμενων μαρτύρων Novartis: «Είχα αποφασίσει να δείρω τον Τσίπρα» κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, κατά την εξέταση του από την υπεράσπιση, είπε ότι θεωρεί τον πρώην πρωθυπουργό υπεύθυνο για «όσα ψεύδη είχαν πει οι τότε προστατευόμενοι μάρτυρες»
LIFO NEWSROOM