Δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο του sea jet 2 από Πειραιά - Λόγω καιρού

Δεν πραγματοποιήθηκε το πρωινό δρομολόγιο του sea jet 2 από Πειραιά - Λόγω καιρού Facebook Twitter
0

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστεί το πρωϊνό δρομολόγιο του ταχύπλοου «sea jet 2» από Πειραιά για Σίφνο, Μήλο, Κίμωλο, Φολεγανδρο, Θήρα, Αμοργό, Κουφονήσι, Νάξο και Μύκονο.

Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 7 το πρωί, ενώ οι επιβάτες θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας. 

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, για σήμερα αναμένεται βοριάδες έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί ίδιας έντασης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Δεν τους θεωρώ συναδέλφους μου», κατέθεσε αστυνομικός

Το τραύμα στον λαιμό του δράστη με το οποίο υποτίθεται πως αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δεν ήταν απειλητικό για τη ζωή του και ήταν πλήρως επικοινωνιακός, κατέθεσε η γιατρός που τον περιέθαλψε
LIFO NEWSROOM