Συνελήφθη ο γιος γνωστού εφοπλιστή έπειτα από καταγγελία για «κορωνοπάρτι»

Συνελήφθη ο γιος γνωστού εφοπλιστή έπειτα από καταγγελία για «κορωνοπάρτι» Facebook Twitter
φωτό αρχείου/ eurokinissi
0

Ο γιος γνωστού εφοπλιστή συνελήφθη έπειτα από καταγγελία για «κορωνοπάρτι» σε καφετέρια ιδιοκτησίας του.

Ο νεαρός εφοπλιστής συνελήφθη χθες το βράδυ μετά τις 9μμ, έπειτα από καταγγελία κατοίκων της Νίκαιας ότι μέσα στο κατάστημα που διατηρεί στην πλατεία Σπάθα, υπήρξε συνωστισμός και παραβίαση των μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί κατά την έφοδο τους στο κατάστημα εντόπισαν πολλά άτομα να βρίσκονται μέσα στο μαγαζί τα οποία κατανάλωναν φαγητά και ποτά και επέβαλαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Ο γιος του εφοπλιστή συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο. Ο πατέρας του μιλώντας στο protothema.gr δήλωσε:

«Πήραν το παιδί μου με τις παντόφλες. Ήταν στο σπίτι του και τον κάλεσε ο υπεύθυνος του καταστήματος ο οποίος είχε πάει στο μαγαζί με άλλους υπαλλήλους για να κάνουν δουλειές και πήραν να φάνε σουβλάκια. Κάποιος κάλεσε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να πάνε εκεί και να ζητήσουν τον υπεύθυνο. Ο γιος μου επειδή έχει φοβηθεί μετά από όλες αυτές τις περιπέτειες πήγε να δει τι είχε συμβεί ως ιδιοκτήτης. Έφυγε από το σπίτι με τις παντόφλες και τον συνέλαβαν».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM