Παγκράτι: Νέα συγκέντρωση κόσμου στην πλατεία Βαρνάβα

Παγκράτι: Νέα συγκέντρωση κόσμου στην πλατεία Βαρνάβα Facebook Twitter
0

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Εικόνες ανάλογες με εκείνες των προηγούμενων ημερών υπήρχαν και απόψε στην πλατεία Βαρνάβα, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που επέλεξαν να πάνε εκεί.

Οι συναθροίσεις στις πλατείες έχει αναδειχθεί θέμα της επικαιρότητας τις τελευταίες ημέρες- μετά την άρση απαγόρευσης της κυκλοφορίας- ενώ ήδη στην Αγία Παρασκευή δεν επιτρέπεται η πρόσβαση των πολιτών στην πλατεία Αγίου Ιωάννου τις νυχτερινές ώρες.

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, για μία ακόμη φορά την Παρασκευή δήλωσε ότι οι περιπτώσεις των καφέ- μπαρ που λειτουργούν, παρά την απαγόρευση, θέτουν σε κίνδυνο την προσπάθεια που έχει γίνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης συνελήφθησαν δύο ακόμη ιδιοκτήτες τέτοιων επιχειρήσεων, στην Αθήνα, καθώς είχαν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε περίπτωση.

Στο μεταξύ, μετά τις πλατείες, το ενδιαφέρον στρέφεται στις παραλίες αυτό το σαββατοκύριακο. Το διήμερο αναμένεται καλός καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας για αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκπονήσει πλάνο για ανάπτυξη περιπολικών στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής, προκειμένου να δίνονται οδηγίες στους πολίτες να κρατούν αποστάσεις. Παράλληλα, θα είναι ενισχυμένη η επιτήρηση στα μέσα μαζικής μεταφοράς με κατεύθυνση προς το παραλιακό μέτωπο, για χρήση μάσκας.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM