Φωτιά στη Μόρια: Νεκρό ένα 6χρονο κορίτσι

Φωτιά στη Μόρια: Νεκρό ένα 6χρονο κορίτσι Facebook Twitter
Νεκρό παιδί στη Μόρια (Eurokinissi/ΑΡΧΕΙΟ)
1

Ένα παιδί μόλις έξι ετών φέρεται να έχασε τη ζωή του στη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο κέντρο προσφύγων στη Μόρια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για ένα κοριτσάκι 6 ετών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά ενδεχομένως να ξέσπασε την ώρα που κάποιοι μαγείρευαν μέσα στον οικισμό, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να πάρει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες αφού έθεσαν τη φωτιά υπό έλεγχο, εντόπισαν το κοριτσάκι νεκρό μέσα σε κοντέινερ.

Αυτή την ώρα, αστυνομία και πυροσβεστική παραμένουν στο ΚΥΤ της Μόριας ενώ το ανακριτικό τμήμα ερευνά τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όμως δυσχεραίνει ο συνωστισμός στην περιοχή. Στέλεχος της ΚΥΤ αναφέρει ότι τα πυροσβεστικά αυτοκίνητα δε χωρούν να περάσουν από τον συνωστισμό καθώς στο κομμάτι του καταυλισμού εντός του στρατοπέδου Παραδέλλη, μένουν περίπου 5.500 χιλιάδες άτομα.

Οι προδιαγραφές είναι για 2.800 άτομα. Συνολικά στη Μόρια και τις γύρω περιοχές μένουν περίπου 20.000 άτομα.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Ελλάδα / Άρτα: «Η καρδιά του θα γίνει αετός και θα χτυπάει αλλού» - Συγκινούν οι γονείς του 12χρονου

Συγκίνηση προκαλεί η απόφαση των οικογενειών των δύο παιδιών να δωρίσουν τα όργανά τους – «Η καρδιά του θα χτυπάει κάπου αλλού και θα την ακούω», λέει ο πατέρας του 12χρονου
LIFO NEWSROOM
Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Ελλάδα / Συνελήφθη ο Ιωάννης Φωστιέρης, πρώην διοικητής του ΕΣΚΕ – Είχε καταδικαστεί σε 5 χρόνια για τη φωτιά στο Μάτι

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο φυγόποινος πρώην επικεφαλής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων – Καταζητούνταν μετά την καταδίκη του για την τραγωδία στο Μάτι
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια