Κλείνει η Εθνική Οδός στα Τέμπη σήμερα και αύριο

Κλείνει η Εθνική Οδός στα Τέμπη σήμερα και αύριο Facebook Twitter
0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τέμπη για σήμερα Τετάρτη 9 κι αύριο Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, έχει ανακοινώσει η Τροχαία.

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από ώρα 22:00 έως ώρα 06:00 της επόμενης, ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, εάν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα, ανακοίνωσε η Τροχαία για το τμήμα της Εθνικής Οδού που διέρχεται τα Τέμπη.

Οι ρυθμίσεις προβλέπουν τα εξής:

(α). Ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Α/Κ Ευαγγελισμού (Χ/Θ
377+176) έως το νοτιότερο άκρο του Α/Κ Πλαταμώνα (Χ/Θ 400+265) του Α.Θ.Ε., και εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς.

Θα εφαρμοστεί το τυπικό σχέδιο 5-9α (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 2 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-6α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό της εισόδου του Α/Κ Ευαγγελισμού προς Θεσσαλονίκη, θα εφαρμοστεί το τυπικό σχέδιο 5-9β (Πλήρης Αποκλεισμός Αυτοκινητοδρόμου και υποχρεωτική έξοδος για διατομή 3 λωρίδων) καθώς και το τυπικό σχέδιο 5-6 α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου) για τον αποκλεισμό της εισόδου του Α/Κ Λεπτοκαρυάς προς Αθήνα.

(β). Αποκλεισμό του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον ημικόμβο Ραψάνης, με κατεύθυνση προς Αθήνα.Θα εφαρμοστεί επίσης το τυπικό σχέδιο 5-6α (Αποκλεισμός κλάδου εισόδου).

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM