Κατέθεσε ο Αβραμόπουλος για την υπόθεση Novartis: Να τιμωρηθούν οι σκευωροί

Κατέθεσε ο Αβραμόπουλος για την υπόθεση Novartis: Να τιμωρηθούν οι σκευωροί Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στις εισαγγελικές αρχές σχετικά με την υπόθεση Novartis

Ο επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέθετε επί περίπου δύο ώρες στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευάγγελο Ζαχαρή, σχετικά με την υπόθεση Novartis. Οι εισαγγελικοί λειτουργοί διενεργούν προκαταρκτική εξέταση μετά τις καταγγελίες του αντιεισαγγελέα Ιωάννη Αγγελή για παρεμβάσεις και μεθοδεύσεις στον φάκελο της φαρμακοβιομηχανίας.

«Πριν από ενάμισι χρόνο,εξαρχής κατέθεσα μηνύσεις κατά των ψευδομαρτύρων και λοιπών για την υπόθεση. Δεν με ενδιαφέρουν τα ονόματα, δεν αναφέρθηκα σε ονόματα. Στόχος μου είναι να αποκαλυφθούν οι εμπνευστές, σκευωροί, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί μιας σκοτεινής υπόθεσης», δήλωσε μετά την κατάθεσή του ο κ. Αβραμόπουλος.

«Να τιμωρηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα φέρει στο φως όλη τη σκευωρία και τα ονόματα», κατέληξε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του κ. Αβραμόπουλου, αναμένεται να ακολουθήσουν οι καταθέσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Την ερχόμενη Πέμπτη, θα καταθέσει και ο κ. Αγγελής, του οποίου οι έγγραφες καταγγελίες αποτέλεσαν και την αφετηρία των ερευνών από τον Άρειο Πάγο. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια