Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Νέα άνοδος της θερμοκρασίας Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Νέα άνοδος της θερμοκρασίας αναμένεται για σήμερα, Τρίτη σε όλη τη χώρα με το θερμόμετρο να αγγίζει ως και τους 37 βαθμούς σε αρκετές περιοχές .

Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση καθώς θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά θα φτάσουν τα 6 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού:


Αττική


Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά και βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, που από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία-Θράκη


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και στο Θρακικό μέχρι 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6, που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες-Κρήτη


Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6, που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 30 και στη νότια Κρήτη έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM