H επική ευχετήρια κάρτα του Μπουτάρη για το Πάσχα - «Αφήστε τα γίδια ελεύθερα»

H επική ευχετήρια κάρτα του Μπουτάρη για το Πάσχα - «Αφήστε τα γίδια ελεύθερα» Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ευχετήρια κάρτα με πολιτικό υπονοούμενο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.


Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έστειλε τις δικές του ευχές για το Πάσχα με τον δικό του τρόπο γράφοντας «Αφήστε τα γίδια ελεύθερα!».


Η εν λόγω ατάκα του Γιάννη Μπουτάρη είναι από αυτές που έχει χρησιμοποιήσει αρκετές φορές θέλοντας να δείξει την ελευθερία κινήσεων που υπάρχει στην παράταξη του στο δήμο.

Δείτε την ανάρτηση:

Νωρίτερα την Μεγάλη Πέμπτη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια  συνάντησής του με δημοσιογράφους στο δημαρχιακό μέγαρο  έστειλε ευχές για καλό Πάσχα απαντώντας σε ερωτήσεις για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ειδικότερα, ερωτηθείς για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και για ενδεχόμενη στήριξη σε κάποιον υποψήφιο, απάντησε: «Εκτός από τη συναισθηματική συμπάθεια που έχω προς την ομάδα του Πέτρου Λεκάκη δεν είμαι αυτός που θα δώσω οδηγίες. Θα πρέπει να γίνουν συμπράξεις. Για μένα η ανάμειξη με την πολιτική τελείωσε από τότε που ανακοίνωσα πως δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM