Οδηγός στην Καβάλα παρέσυρε ιερέα επειδή του έκανε παρατήρηση

Οδηγός στην Καβάλα παρέσυρε ιερέα επειδή του έκανε παρατήρηση Facebook Twitter
2

Οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε ιερέα από έξω εκκλησία στην Καβάλα όταν δέχθηκε παρατήρηση για τη δυνατή μουσική.


Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας έξω από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Καβάλα.


Ο οδηγός, σύμφωνα με το kavalapost, είχε σταθμεύσει έξω από την εκκλησία, ακούγοντας πολύ δυνατά μουσική με αποτέλεσμα να δημιουργήσει εκνευρισμό σε πιστούς που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο ναό οι οποίοι του έκαναν παρατήρηση.

Ο οδηγός σύμφωνα με το ρεπορτάζ αγνόησε τις παρατηρήσεις των πιστών, μέχρι τη στιγμή που βγήκε ο ιερέας ο οποίος διέκοψε τη Θεία Λειτουργία προκειμένου να του ζητήσει να χαμηλώσει τη μουσική.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περαστικών, ο ιερέας ζήτησε από τον οδηγό να κλείσει τη μουσική, καθώς ενοχλεί τους πιστούς και τον ίδιο, ωστόσο ο οδηγός απάντησε με υβριστικά σχόλια χωρίς να ανταποκριθεί στο αίτημα. 


Ο ιερέας τότε τον ενημέρωσε ότι θα καλέσει την αστυνομία ενώ στεκόταν μπροστά στο σταθμευμένο όχημα. Ο οδηγός εκνευρισμένος εκκίνησε το αυτοκίνητο, παρασύροντας τον ιερέα τραυματίζοντάς τον και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον ιερέα στο Νοσοκομείο Καβάλας με τραύμα στο πόδι.

Οι αστυνομικές Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του οδηγού. 

Με πληροφορίες από kavalapost

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια