Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Ύποπτος ο γιος του θύματος

Στυγερό έγκλημα στη Θεσσαλονίκη - Ύποπτος ο γιος του θύματος Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
0

Στυγερό έγκλημα με θύμα έναν 48χρονο έγινε χθες στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης με την Αστυνομία να προχωρά στη σύλληψη του 20χρονου γιου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους χθες, Σάββατο.

Ο 48χρονος βρέθηκε νεκρός δίπλα σε παιδότοπο, παραπλεύρως του κεντρικού οδικού άξονα του χωριού μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Το πρόσωπο του έφερε πολλαπλά τραύματα, γεγονός που αποτέλεσε τον βασικό λόγο που οδήγησε από την πρώτη στιγμή τις αρχές στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλεξαν στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητας του δράστη της δολοφονίας.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση είναι μία νεαρή γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία φέρεται να είδε όσα διαδραματίστηκαν δίπλα στον παιδότοπο.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM