Σε δίκη ο Ψωμιάδης για την επίθεση στον Μπουτάρη

Σε δίκη ο Ψωμιάδης για την επίθεση στον Μπουτάρη Facebook Twitter
0

Σε δίκη οδηγείται ο πρώην νομάρχης και νυν υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης σχετικά με την άγρια επίθεση εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη τον περασμένο Μάιο.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραπέμπεται να δικαστεί για προτροπή σε τέλεση αδικήματος, εν προκειμένω την επίθεση κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ακόμη έντεκα άτομα παραπέμπονται μαζί του με τις κατηγορίες, κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης, λόγω και έργω εξύβριση και για φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης παραπέμπεται καθώς λίγο πριν τον ξυλοδαρμό του Μπουτάρη κρίθηκε από τη Δικαιοσύνη ότι οι δηλώσεις τους αποτέλεσαν το έναυσμα για την επίθεση.

Στο βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

Ωστόσο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης υποστηρίζει από την πλευρά του ότι σε καμία περίπτωση δεν υποκίνησε κανέναν και ότι εκείνος στις δηλώσεις του διατύπωσε πολιτική άποψη.

Σημειώνεται πως στο επίκεντρο της έρευνας των διωκτικών Αρχών βρέθηκαν εκφράσεις που χρησιμοποίησε ο Π. Ψωμιάδης αναφερόμενος στο πρόσωπο του δημάρχου, τον οποίο κατήγγειλε επίσης ότι «πούλησε την Μακεδονία».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος πλέον δήμαρχος στον κεντρικό δήμο, αρνήθηκε την εις βάρος του αποδιδόμενη πράξη, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις του ήταν προϊόν «πολιτικής κριτικής», ενώ έγιναν σε μακρινή απόσταση από τον τόπο της επίθεσης. Ισχυρίστηκε δε ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους κατηγορούμενους.



Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM