Απεργία την Πρωτομαγιά

Σοβαρή καταγγελία για βιασμό 14χρονου στην Εύβοια

Σοβαρή καταγγελία για βιασμό 14χρονου στην Εύβοια Facebook Twitter
0

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην Εύβοια με κατηγορίες για μαστροπεία, βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom, αστυνομικοί του Α.Τ. Διρφύων - Μεσσαπίων συνέλαβαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Κυριακής (30-12-2018) έναν 64χρονο κατηγορείται για μαστροπεία και έναν 39χρονο, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου. έναν 64χρονο Έλληνα και έναν 39χρονο Ινδό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 14χρονος φέρεται να έλειπε από το σπίτι του από τις 29 Δεκεμβρίου και μία μέρα μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στο σπίτι του 64χρονου.

Σύμφωνα με την προανάκριση, το παιδί που είναι από την Αλβανία, βρισκόταν στο σπίτι του 64χρονου Έλληνα, που δηλώνει αγρότης, ο οποίος και το εξώθησε να συνευρεθεί με τον 39χρονο Ινδό.


Από τον Εισαγγελέα έχει διαταχθεί να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στο ανήλικο αγόρι.


Σημειώνεται ότι η μητέρα του 14χρονου είχε καταγγείλει τον Φεβρουάριο του 2018 ότι ο 14χρονος είχε πέσει θύμα βιασμού στο χωριό Τριάδα Ψαχνών. Η αστυνομία είχε προβεί σε μία σύλληψη ωστόσο τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής υπόθεσης δεν έγιναν ποτέ γνωστά.

Με πληροφορίες από το eviazoom

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM