Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι δείχνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Τι δείχνει η άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.  

Όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός Star, οι εισερχόμενες κλήσεις στο κινητό της 21χρονης φοιτήτριας, δείχνουν πως μέχρι τις 27 Νοεμβρίου που δολοφονήθηκε, μιλούσε κυρίως με τη στενότερή της φίλη. 

Από τις 28 Νοεμβρίου οι δικοί της την αναζητούν μάταια στο τηλέφωνο ενώ στις 30 του ίδιου μήνα, έχει ακόμα πέντε κλήσεις από την καλύτερή της φίλη. 

Την πρώτη ημέρα του Δεκεμβρίου, κάλεσε την Ελένη μία κοπέλα που μένει στην ίδια οδό με τον 21χρονο

κατηγορούμενο. 


Υπενθυμίζεται ότι το κινητό του θύματος δεν έχει βρεθεί, μέχρι σήμερα.

Εν τω μεταξύ, οι καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις καταρρίπτουν τους ισχυρισμούς του 19χρονου και του 21χρονου που κατηγορούνται για τη δολοφονία, οι οποίοι στην κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους είχαν υποστηρίξει ότι το μοιραίο βράδυ, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οι τρεις. 

Όμως η συγκέντρωση αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα του θύματος είναι μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο - ποσότητα που δεν αντιστοιχεί ούτε σε ένα ποτήρι κρασί. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM