Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τριπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε χθες στον Έβρο με τις τρεις γυναίκες να έχουν βρεθεί μαχαιρωμένες.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα θύματα είναι μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι.


Οι τρεις γυναίκες ίσως και να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα φανεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA. Καθεμία ήταν δεμένη, ενώ και οι τρεις είχαν τραύματα στον λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στρατιωτικού τύπου.


Το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε πρώτος αγρότης, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τα τρία πτώματα βρίσκονταν στην περιοχή περισσότερες από τρεις ημέρες.


Αυτήν τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα ούτε για την ταυτότητα των θυμάτων αλλά ούτε και του δράστη ή των δραστών.


Τα θύματα πιθανόν έχουν καταγωγή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία.


Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για την εξακρίβωση των στοιχείων των θυμάτων και αναζητά κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο.

 

Τα σενάρια είναι πολλά, αλλά, χωρίς κάποια μαρτυρία, την ιατροδικαστική έκθεση και οποιοδήποτε άλλο αξιοποιήσιμο στοιχείο, παραμένουν σενάρια.


Η αστυνομία ερευνά προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς να αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο.


Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το έργο των αστυνομικών είναι δύσκολο, ειδικά αν ο δράστης (στην περίπτωση που είναι ένας) έχει επιστρέψει στην Τουρκία και δεν βρεθεί κάποιο ίχνος του.

 

Mε πληροφορίες από thrakinea.gr