Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος

Πέθανε ο Δημήτρης Σιάχος Facebook Twitter
1

Μεγάλη θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος αποτέλεσε μεγάλη πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς μέσα από τη δράση του στα social media, από τότε που εμφανίστηκε το πρόβλημά υγείας του, αλλά και τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr.

Ο Δημήτρης Σιάχος, που υπήρξε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, έδινε μάχη με τον καρκίνο και δημοσίευσε στο wincancer.gr βίντεο και εικόνες από τον καθημερινό του αγώνα για να δώσει δύναμη και αισιοδοξία. 

Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε μέσω Facebook o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Μόλις έφυγε από τη ζωή μετά από μια τεράστια μάχη με τον καρκίνο ο φίλος μου Δημήτρης Σιάχος. Μαχητής της ζωής από τους λίγους. Παιδί διαμάντι που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για Πατρίδα και Ιδανικά. Τίμησε και αγάπησε τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς οι καλοί φεύγουν νέοι σε αυτήν τη ζωή. Καλό ταξίδι Δημήτρη στη γειτονιά των Αγγέλων... εκεί ανήκεις αγόρι μου γλυκό», έγραψε.

Τα συλλυπητήρια για τον θάνατό του εξέφρασε και το κόμμα της ΝΔ μέσω ανακοίνωσης. ««Ένας πραγματικός αγωνιστής, ο Δημήτρης Σιάχος, έφυγε από κοντά μας. Συγκρούστηκε σκληρά με τον καρκίνο, ξέροντας ότι η μάχη ήταν άνιση, χωρίς όμως ποτέ να λυγίσει. Ανέπτυξε, ταυτόχρονα, έντονη δραστηριότητα για την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας στην στήριξη όσων δίνουν τον ίδιο αγώνα. Όλοι μας στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία πολλά προσέφερε, τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Στους οικείους του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM