Κομισιόν: Καμία νοσταλγία για το δημοψήφισμα - Υπέρ του ευρώ οι Έλληνες εδώ και 8 χρόνια

Κομισιόν: Καμία νοσταλγία για το δημοψήφισμα - Υπέρ του ευρώ οι Έλληνες εδώ και 8 χρόνια Facebook Twitter
2

«Δεν θα βρείτε πολλούς ανθρώπους σε αυτό το κτίριο να νοσταλγούν το πρώτο εξάμηνο του 2015», σχολίασε εκπρόσωπος της Κομισιόν, κληθείς να σχολιάσει τη συμπλήρωση τριών ετών από το δημοψήφισμα στην Ελλάδα.  

«Εδώ στην Επιτροπή προτιμούμε να κοιτάμε μπροστά και όχι πίσω», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς. 

«Ο ελληνικός λαός με τις θυσίες του ψηφίζει εδώ και οκτώ χρόνια για την παραμονή της χώρας του στο ευρώ. Ο πρόεδρος Γιούνκερ και η Επιτροπή του είναι περήφανοι που έχουν συμβάλει σε αυτό και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την Ελλάδα και την επιστροφή της στην ανάπτυξη και την απασχόληση», πρόσθεσε.

Σχετικά με την πολιτική διαμάχη που έχει ξεσπάσει σε σχέση με το πλαίσιο μεταμνημονιακής εποπτείας, ο κ. Σχοινάς ανέφερε ότι «όσον αφορά στο ελληνικό πρόγραμμα που τελειώνει στις 20 Αυγούστου, το Eurogroup έλαβε τις αποφάσεις στις 21 Ιουνίου που καθορίζουν τις παραμέτρους της ενισχυμένης εποπτείας για τη μεταμνημονιακή περίοδο».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οικονομία
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι των νονών» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Οικονομία / Ποια προϊόντα περιλαμβάνει το «καλάθι του νονού» και ποια το «καλάθι του Πάσχα»

Στο καλάθι του νονού εντάσσονται 12 κατηγορίες προϊόντων και δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές που είναι νονοί ή γονείς μικρών παιδιών να κάνουν οικονομικότερες αγορές κατά την περίοδο του Πάσχα
NEWSROOM
Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Οικονομία / Η ΔΕΗ μεγαλώνει και επιταχύνει τον πελατοκεντρικό μετασχηματισμό της

Η ΔΕΗ αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και στη Ρουμανία, εξυπηρετώντας 8,7 εκατομμύρια πελάτες, στους οποίους παρέχει περίπου 35TWh ενέργειας και μια ευρεία σειρά ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών.
NEWSROOM
Δώρο Πάσχα: Ποια είναι η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Οικονομία / Δώρο Πάσχα: Ποια η καταληκτική ημερομηνία για να καταβληθεί στους εργαζόμενους

Αν οι εργοδότες δεν τηρήσουν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εντός του οποίου πρέπει να τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους, τότε θα υποστούν και τις συνέπειες του νόμου, καθώς η μη καταβολή του Δώρου συνιστά ποινικό αδίκημα
NEWSROOM