Το πρώτο επίσημο τρέιλερ για την 25η περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ και την 5η και τελευταία κατά σειρά του Ντάνιελ Κρέγκ στο ρόλο του διάσημο πράκτορα 007 μόλις κυκλοφόρησε μετά την έξοδο του προχθεσινού teaser.

 

Ο Κάρι Φουκουνάγκα (Τζέιν Έιρ) συνυπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί το πολύ αναμενόμενο φιλμ του οποίου αρχικά η σκηνοθετική καρέκλα είχε δοθεί στον Ντάνι Μπόιλ, ο οποίος αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω δημιουργικών διαφορών με το στούντιο παραγωγής. Εν συνεχεία της παραγωγής δίπλα στον Ντάνιελ Κρέγκ ο ρόλος του κακού δόθηκε στον βραβευμένο με Όσκαρ Ράμι Μάλεκ (Bohemian Rhapsody), ενώ από το καστ της προηγούμενης ταινίας Spectre επιστρέφουν οι Λέα Σεϊντού, Ναόμι Χάρις, Ρόρι Κινίαρ, Μπεν Γουίσο, Τζέφρι Ράιτ, Κρίστοφ Βάλτς και Ρέιφ Φάινς. Οι ηθοποιοί Λασάνα Λίντς και Άνα ντε Άρμας βρίσκονται ανάμεσα στις νέες προσθήκες του καστ.

 

Η μεγάλη διαφορά της νέας ταινίας του διάσημου πράκτορα είναι πως η δημιουργία της διήρκεσε σχεδόν 5 χρόνια από την κυκλοφορία του Spectre μέχρι σήμερα και θα σημάνει το κλείσιμο ενός ολόκληρου κύκλου 15 χρόνων για τον Ντάνιελ Κρέγκ από τη κυκλοφορία της πρώτης ταινίας Casino Royale το 2005 μέχρι και εκείνη του No Time to Die (2020).

 

 

 

Στην τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο του Μποντ, όπως ο ίδιος ο Κρεγκ επιβεβαίωσε, ο πράκτορας του Ίαν Φλέμινγκ 007 πρόκειται να βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς ο ίδιος έχει αφήσει πίσω του τις μυστικές υπηρεσίες της Μ16, μέχρις ότου ο φίλος του Φέλιξ Λέιτερ ζητήσει την βοήθεια του για την εύρεση ενός εξαφανισμένου επιστήμονα. Την στιγμή που γίνεται ξεκάθαρο πως ο επιστήμονας απήχθη ο Μποντ καλείται να αντιμετωπίσει έναν συνεχώς αυξανόμενο κίνδυνο στο πρόσωπο του νέο εχθρού του, Σαφίν (Ράμι Μάλεκ).

 

Η ταινία μετά από μερικές αναβολές πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου στη Μεγάλη Βρετανία και στις 8 του ίδιου μηνός στην Αμερική.

 

Το επίσημο πόστερ της ταινίας:

 

 

Με πληροφορίες από Collider