Διαψεύδει ο Πέτρος Φιλιππίδης το περιστατικό που συνέβη στο θέατρο Μουσούρη, σύμφωνα με το onlytheater.gr. Υπενθυμίζεται ότι το σάιτ έγραψε πως ο πρωταγωνιστής διέκοψε την παράσταση επειδή θεατές έτρωγαν πατατάκια.  O ηθοποιός μιλώντας στο  fthis.gr απαντά:

 

«Θεωρώ γελοίο αυτό που γράφτηκε και γελοίο ακόμη και να το σχολιάσω. Θα το κάνω επειδή πρόκειται για κάτι που αφορά στους θεατές της παράστασης και στο θέατρο, αλλά επειδή δουλεύω, δεν θέλω να ξαναμιλήσω γι’ αυτό.

 

Να σας ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Το μόνο πραγματικό γεγονός είναι ότι όντως αισθάνθηκα πολύ έντονη αδιαθεσία και δεν μπορούσα να συνεχίσω στην παράσταση. Πήγα στο καμαρίνι μου για να συνέλθω και επειδή δεν ήξερα πόση ώρα θα μου πάρει διακόψαμε την παράσταση. Δεν ήταν κάτι σοβαρό, αλλά συνήλθα και έφυγα από το θέατρο κατά τις 12. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να κρατήσουμε τον κόσμο να περιμένει μέχρις ότου συνέλθω.

 

Και το σημαντικότερο είναι ότι εγώ στη σκηνή δίνω το 100%. Αφού λοιπόν ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αποδώσω το 100%, το εισιτήριο που πλήρωσε ο κόσμος δεν θα ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του, γιατί από φυσικής κατάστασης δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω.

 

Οι θεατές είχαν την δυνατότητα είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους και να πάρουν πίσω τα χρήματα, είτε να έρθουν μια άλλη ημέρα, συμπεριλαμβανομένου του Σαββάτου και της Κυριακής, ακόμη και να καθίσουν στην ίδια θέση που καθόντουσαν όταν είχαν έρθει, αν το επιθυμούσαν.

 

Τώρα όσον αφορά σε αυτό που γράφτηκε, αν έχουν κάποιοι το θράσος να πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη, τότε πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.

 

Σε όλα τα θέατρα δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια της παράστασης τα τρόφιμα άρα είναι δεδομένο ότι δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Όσο για τις εκφράσεις που λέγονται ότι ακούστηκαν, ήμουν πολύ καταβεβλημένος για να μιλήσω γενικότερα, πόσω μάλλον να πω κάτι τέτοιο».

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr