Βόλος: Πυρκαγιά σε βιομηχανία με σκραπ - Προειδοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες

Βόλος: Πυρκαγιά σε βιομηχανία με σκραπ - Προειδοποίηση για τις ευπαθείς ομάδες Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (ΕUROKINISSI)
0

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές στον Βόλο, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε σε βιομηχανία χάλυβα. 

Στο σημείο βρίσκονται 5 οχήματα με 15 πυροσβέστες. Πηγές από την πυροσβεστική επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της φωτιάς, ωστόσο η κατάσβεσή της χρειάζεται χρόνο λόγω των υλικών που καίγονται.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, η φωτιά ξέσπασε σε αύλειο χώρο της βιομηχανίας αργά το απόγευμα και καίγεται σκραπ, με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος καπνός.

Σύσταση προς τις ευπαθείς ομάδες απηύθυνε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου, Γιώργος Πράττος, που εξέδωσε ανακοίνωση, λέγοντας: «Από την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου και μετά από ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενημερώνονται οι πολίτες του Βόλου και ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού να λάβουν τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, καθώς στην πόλη του Βόλου τις επόμενες ώρες αναμένεται πυκνό σύννεφο καπνού λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε στη βιομηχανία του Αλμυρού».

Στην ατμόσφαιρα, προσθέτει η ανακοίνωση, «είναι έντονη η οσμή του καμένου και λόγω της κατεύθυνσης των ανέμων το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί με την μεταφορά του καπνού. Για ό,τι νεότερο θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την υπηρεσία μας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΣΕΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ

Ελλάδα / Μάτι: «Οι ΟΤΑ ασκούν εφέσεις» κατήγγειλε ο Σύλλογος Θανόντων και Εγκαυματιών - «Αποσυρόμαστε άμεσα» απαντούν

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Κυριάκου Πιερρακάκη με Νίκο Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας και Μαραθώνα, αποσύρονται οι εφέσεις για Μάτι και Μάνδρα
LIFO NEWSROOM
Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Ελλάδα / Ποιος είναι ο Χρήστος Μαυρίκης: Από τα «ΚΑΦΑΟ» των υποκλοπών στην απόπειρα δωροδοκίας αεροπαγίτη

Γνωστός από τη δεκαετία του 1990 για τον ρόλο του στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών, ο Χρήστος Μαυρίκης βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα, αυτή τη φορά μετά τη σύλληψή του για φερόμενη απόπειρα δωροδοκίας ανώτατου δικαστικού
LIFO NEWSROOM