Έρχονται κατασχέσεις και για χρέη από κάρτες

Έρχονται κατασχέσεις και για χρέη από κάρτες Facebook Twitter
0

Κατασχέσεις και για καθυστερήσεις οφειλών από πιστωτικές κάρτες πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Αγορά”. Η εφημερίδα σημειώνει ότι οι οφειλέτες από κάρτες παύουν να είναι στο απυρόβλητο και θα κληθούν από τις τράπεζες να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, με επιστολές που θα αποσταλούν στα μέσα Φεβρουαρίου.



Υπολογίζεται ότι θα αποσταλούν περισσότερες από 2 εκατ. επιστολές σε οφειλέτες στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων, καθώς και πιστωτικών καρτών, με τις οποίες  οι τράπεζες θα ενημερώνουν ότι η εξόφληση της μηνιαίας δόσης έχει καθυστερήσει πάνω από 30 ημέρες.



Δύο ακόμη επιστολές θα σταλούν σε διάστημα ενός μήνα για όσους αγνοήσουν τις προηγούμενες, και αν δεν υπάρξει και πάλι ανταπόκριση, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες είσπραξης των οφειλουμένων με αναγκαστικά μέτρα.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Οικονομία / Οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις στο ρωσικό πετρέλαιο καθώς ο πόλεμος με το Ιράν εκτινάσσει τις τιμές της ενέργειας

Καθώς οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύονται και οι επιθέσεις στα Στενά του Ορμούζ συνεχίζονται, οι ΗΠΑ επιτρέπουν προσωρινά την αγορά ρωσικού πετρελαίου εν πλω
THE LIFO TEAM
Αισχροκέρδεια στα καύσιμα: Πρόστιμα έως 5 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες

Οικονομία / Αισχροκέρδεια στα καύσιμα: Πρόστιμα έως 5 εκατ. ευρώ για τους παραβάτες

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του κράτους θα εντείνουν τους ελέγχους και θα εφαρμόσουν αυστηρά τα πρόστιμα, ώστε να μην υπάρξουν φαινόμενα αισχροκέρδειας, ιδίως σε μια περίοδο διεθνούς κρίσης και αυξημένου ενεργειακού κόστους
THE LIFO TEAM