Κλείνει αύριο η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου

Κλείνει αύριο η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου Facebook Twitter
0

Η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου θα παραμείνει κλειστή αύριο Τετάρτη 2/4 για λίγες ώρες, λόγω προγραμματισμένων εργασιών κατεδάφισης μιας γέφυρας.


Το κομμάτι που θα μείνει κλειστό είναι το τμήμα μεταξύ του κόμβου Αιγίου (χ.θ. 172+450) και Σελιανιτίκων (χ.θ. 182 + 700).

Οι ώρες που υπολογίζεται ότι θα διακοπεί η κυκλοφορία είναι από τις 16:00 το απόγευμα, ως τις 7 το πρωί της επόμενης ημέρας. Τα οχήματα θα κατευθύνονται στην παλαιά εθνική οδό. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στις «7 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες της Ευρώπης»

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που βρίσκεται ανάμεσα στις «7 καλύτερες ταξιδιωτικές εμπειρίες της Ευρώπης»

«Αυτός ο υπέροχος τόπος διαθέτει εντυπωσιακούς ορεινούς σχηματισμούς, φιλόξενα χωριά και ειδυλλιακές παραλίες» γράφει το δημοφιλές ταξιδιωτικό μέσο, Freedom Travel
LIFO NEWSROOM