Ο Λαμίν Γιαμάλ επιβεβαίωσε μέσω μηνύματος σε Ισπανό δημοσιογράφο ότι η σχέση του με τη Νίκι Νικόλ έχει λήξει, διαψεύδοντας παράλληλα τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για απιστία.
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Χαβιέρ δε Όγιος, ο 18χρονος εξτρέμ της Μπαρτσελόνα τού έγραψε προσωπικά, τονίζοντας ότι «δεν υπήρξε καμία προδοσία» και πως «ο χωρισμός έγινε απλώς επειδή η σχέση ολοκληρώθηκε».
Ο Γιαμάλ και η 25χρονη Αργεντινή τραγουδίστρια Νίκι Νικόλ ήταν μαζί από τα τέλη Αυγούστου, όμως τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες για νέα γνωριμία του ποδοσφαιριστή.
⚽️➕🅰️ for Lamine Yamal, who dedicates his goal to his girlfriend Nicki Nicole 😘 pic.twitter.com/KPZuhLrYhR
— 433 (@433) October 21, 2025
Ισπανικά μέσα ανέφεραν ότι ο Γιαμάλ συναντήθηκε στη διάρκεια ταξιδιού του στο Μιλάνο με την Ιταλίδα influencer Άννα Γκενιόζο, κάτι που, όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, «δεν είχε καμία σχέση με τον χωρισμό».
Η Γκενιόζο είναι γνωστή στους ποδοσφαιρικούς κύκλους για την παρουσία της στα social media και τις δημόσιες δηλώσεις θαυμασμού προς παίκτες όπως ο Κβαρατσχέλια της Νάπολι.
Παράλληλα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής φαίνεται να γυρίζει σελίδα στη ζωή του και εκτός γηπέδου. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, αγόρασε την έπαυλη του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα στη Βαρκελώνη, αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ, όπου σκοπεύει να εγκατασταθεί με τον ξάδελφό του και έναν στενό του φίλο.