Φωτιά τώρα στου Ρέντη

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Φάις με τον οίκο Jimmy Choo

Στρατηγική συνεργασία του Ομίλου Φάις με τον οίκο Jimmy Choo Facebook Twitter
0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Όμιλος Φάις, μέσω της εταιρείας Καλογήρου Α.Ε., ανακοίνωσε τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με τον διεθνώς αναγνωρισμένο Οίκο Jimmy Choo. Βάσει της συμφωνίας, το πρώτο φυσικό κατάστημα του Jimmy Choo στην ελληνική αγορά θα ανοίξει στο City Link στην Αθήνα, κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2025.

Η εν λόγω επένδυση ευθυγραμμίζεται με την στρατηγική του Ομίλου Φάις για την διαρκή ενίσχυση του χαρτοφυλακίου εμπορικών σημάτων στον κλάδο της πολυτελούς λιανικής και την επέκταση των δραστηριοτήτων με υψηλή προστιθέμενη αξία καθώς και με το μακροπρόθεσμο πλάνο του Ομίλου για την περαιτέρω ανάπτυξη του retail δικτύου του μέσω συνεργασιών με κορυφαία διεθνή brands. Παράλληλα, εδραιώνει ακόμα περισσότερο τη θέση του Ομίλου Φάις στην εγχώρια και διεθνή αγορά πολυτελών ειδών, αναδεικνύοντας τον ως έναν από τους κορυφαίους retailers στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης στον τομέα του premium fashion retail.

Ο Οίκος Jimmy Choo, μέλος του Ομίλου Capri Holdings Limited (NYSE: CPRI), διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο άνω των 200 σημείων πώλησης και ισχυρή παρουσία σε στρατηγικές αγορές πολυτελείας διεθνώς. Η επιλογή της Καλογήρου Α.Ε. για την είσοδο του brand στην Ελλάδα αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην πολυετή εμπειρία και λειτουργική υπεροχή της εταιρείας στον χώρο του luxury retail.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο κατάστημα θα δοθούν κοντά στην ημερομηνία εγκαινίων.

Σχετικά με τον Όμιλο Φάις

Ο Όμιλος Φάις αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ομίλους λιανικής και χονδρικής στην Ελλάδα με εδραιωμένη παρουσία και διευρυμένο αποτύπωμα στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης. Με 45 χρόνια εμπειρίας των βασικών μετόχων, με ένα δυναμικό χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει περισσότερα από 100 διεθνή brands, και με διαρκή επέκταση σε 6 συνολικά χώρες, o Όμιλος Φάις συνεχίζει να επενδύει στρατηγικά σε τομείς υψηλής ανάπτυξης, ενισχύοντας την παρουσία του σε βασικές αγορές και διευρύνοντας το δίκτυό τoυ.

Σχετικά με την KALOGIROU

Η Καλογήρου Α.Ε. αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Φάις και έναν από τους πλέον δυναμικούς retail operators στον χώρο της πολυτελούς μόδας στην Ελλάδα. Με ιστορία που εκτείνεται για περισσότερες από 13 δεκαετίες, η Καλογήρου Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε μία ισχυρή εταιρική οντότητα με πολυεπίπεδη δραστηριότητα στον κλάδο του luxury retail και του fashion wholesale.

Στο επιχειρηματικό της portfolio περιλαμβάνονται τα καταστήματα Kalogirou, καθώς και ένα σημαντικό δίκτυο μονοθεματικών boutiques διεθνών οίκων, όπως Ferragamo, Tods, Hogan και Philipp Plein. Παράλληλα, η εταιρεία αναπτύσσει δίκτυο χονδρικής για επιλεγμένα luxury fashion brands, ενισχύοντας την παρουσία της σε πολλαπλά κανάλια διανομής.

Επιχειρείν
0

Φωτιά τώρα στου Ρέντη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Επιχειρείν / «Όλη η Υδρόγειος ένα Σπίτι»: Μια έμπρακτη απάντηση στις γεωγραφικές ανισότητες για τους ογκολογικούς ασθενείς

Πάνω από 1.400 διανυκτερεύσεις δωρεάν φιλοξενίας προσφέρθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε ασθενείς από την επαρχία.
THE LIFO TEAM
Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Επιχειρείν / Ο Όμιλος ΔΕΗ συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Έργο TWINVEST

Η συμμετοχή της ΔΕΗ στο TWINVEST εντάσσεται στη στρατηγική του Ομίλου για την αξιοποίηση ψηφιακών εργαλείων, την υποστήριξη βιώσιμων επενδύσεων στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη μετάβαση προς ένα ενεργειακό μέλλον όπου η τεχνολογία και η πράσινη ανάπτυξη συμβαδίζουν.
THE LIFO TEAM
H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Επιχειρείν / H Lidl Ελλάς δεσμεύεται για την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων ευαισθητοποιώντας το ευρύ κοινό με στόχο ένα καλύτερο αύριο

Με πλήρη συνείδηση και ευθύνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον, η Lidl Ελλάς, υλοποιεί την καμπάνια «η δύναμή μας» με σεβασμό στο φαγητό και στόχο την ενημέρωση για την υπεύθυνη κατανάλωση.
THE LIFO TEAM
ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Επιχειρείν / ΔΕΗ: Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή του μεγάλου αιολικού πάρκου στη Ρουμανία

Το νέο αιολικό πάρκο θα αποτελείται συνολικά από 23 ανεμογεννήτριες και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2025, συμβάλλοντας σημαντικά στην οργανική ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ του Ομίλου ΔΕΗ.
THE LIFO TEAM
Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Επιχειρείν / Dialectica: Παγκόσμια έρευνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη σε 1,594 μεγάλες εταιρείες

Η έρευνα αποτυπώνει το βαθμό ενσωμάτωσης της Tεχνητής Nοημοσύνης στις λειτουργίες των εταιρειών, εστιάζοντας παράλληλα και στις βασικές τάσεις και προκλήσεις που συνδιαμορφώνουν το τοπίο.
THE LIFO TEAM
Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Επιχειρείν / Η Lidl Ελλάς διακρίνεται για 8η συνεχή χρονιά ανάμεσα στις “The Most Sustainable Companies in Greece”

Eντάσσεται στην ηγετική ομάδα των “Sustainable Companies” και “The Most Sustainable Companies in Greece 2025”, σημειώνοντας υψηλές επιδόσεις στην εφαρμογή και προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας.
THE LIFO TEAM