Αρκαδία: Στη φυλακή ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου- Ελεύθερη η σύζυγός του

Αρκαδία: Στη φυλακή ο 41χρονος για τον θάνατο του 64χρονου- Ελεύθερη η σύζυγός του Facebook Twitter
Δολοφονία στην Αρκαδία/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 41χρονος και ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 34χρονη που κατηγορούνται για την δολοφονία του 64χρονου στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας στην Αρκαδία.

Η απολογία τους στις δικαστικές αρχές ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης και ολοκληρώθηκε αργα το βράδυ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης δήλωσε ότι α 41χρονος θα υποβάλει αίτημα αντικατάστασης, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι υποστηρίζει ότι το θύμα προσπάθησε να εισέλθει βίαια στο αυτοκίνητό τους παρουσία του τρίχρονου παιδιού τους και πως βρίσκονταν σε άμυνα προκειμένου να αντιμετωπίσουν μια πρωτόγνωρη επίθεση και πως δεν κατάλαβαν ότι ο 64χρονος ήταν νεκρός. Ο 41 ετών άνδρας όταν επέστρεψε, αφού άφησε τη σύζυγο και το παιδί του στο σπίτι, θεώρησε, όπως υποστηρίζει, ότι ο 64χρονος παρίστανε τον νεκρό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα έφερε ίχνη σωματικών βλαβών στο λαιμό και το κεφάλι, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, που διενεργείται σήμερα.


 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM