Έιμι Σούμερ εναντίον Χιλάρια Μπάλντουιν: «Κοινωνιοπαθής, προσποιείται ότι είναι Ισπανίδα»

Έιμι Σούμερ εναντίον Χιλάρια Μπάλντουιν: «Κοινωνιοπαθής, προσποιείται ότι είναι Ισπανίδα» Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Έιμι Σούμερ τα έβαλε με την «κοινωνιοπαθή» Χιλάρια Μπάλντουιν, όπως την χαρακτηρίζει, επειδή τόσα χρόνια προσποιείται ότι κατάγεται από την Ισπανία. 

Στο νέο της stand up που προβάλλεται στο Netflix, με τίτλο «Emergency Contact», ενώ μιλά για τη γονεϊκότητα και τη μητρότητα, η Έιμι Σούμερ σχολιάζει μεταξύ άλλων πως «η Χιλάρια από την Ισπανία» είναι στην πραγματικότητα «Χίλαρι από την Βοστώνη».

Στη συνέχεια σχολιάζει πως η πρώην δασκάλα γιόγκα και σύζυγος του αμφιλεγόμενου Άλεκ Μπάλντουιν, «δεν είναι σε καμία περίπτωση Ισπανίδα - οι γονείς της δεν είναι από την Ισπανία, κανείς στη ζωή της δεν είναι από την Ισπανία».

Παρά το γεγονός ότι κατάγεται από τη Μασαχουσέτη, η Χιλάρια έδωσε στα «πολλά "Φον Τραπ" παιδιά της» [σ.σ. αναφορά στην ταινία «Μελωδία της Ευτυχίας» και την οικογένεια Φον Τραπ που είχε επτά παιδιά] πολύ «πολύ ισπανικά ονόματα όπως Jamón και Croqueta και Flamenco», αστειεύτηκε η Έιμι Σούμερ.

Έιμι Σούμερ εναντίον Χιλάρια Μπάλντουιν: «Κοινωνιοπαθής, προσποιείται ότι είναι Ισπανίδα» Facebook Twitter
Φωτ.: @hilariabaldwin/Instagram
Έιμι Σούμερ εναντίον Χιλάρια Μπάλντουιν: «Κοινωνιοπαθής, προσποιείται ότι είναι Ισπανίδα» Facebook Twitter
Φωτ.: @hilariabaldwin/Instagram

Αφού διαβεβαίωσε το κοινό της ότι δεν προσπαθεί να «κάνει μπούλινγκ σε μια κοινωνιοπαθή», πρόσθεσε αμέσως μετά ότι η 39χρονη Χιλάρια και ο 65χρονος σύζυγός της «δεν δίνουν δεκάρα» ούτε για θανάσιμο πυροβολισμό της κινηματογραφίστριας του «Rust», Χαλίνα Χάτσινς, πόσο μάλλον για μια ψεύτικη καταγωγή

«Αυτή η γυναίκα, από τότε που γνώρισε τον άντρα της, προσποιείται ότι είναι από την Ισπανία. Και ο σύζυγός της πυροβόλησε κάποιον», λέει ειρωνικά η Έιμι Σούμερ. «Και το θέμα είναι ότι κανένας από τους δύο δεν δίνει δεκάρα».

Η Χιλάρια Μπάλντουιν, σε συνεντεύξεις της τα τελευταία χρόνια, έχει πει ότι μετακόμισε από την Ισπανία στις ΗΠΑ όταν ήταν 19 ετών προκειμένου να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ ακόμη και ο γάμος της με τον Αλεκ Μπάλντουιν στις 30 Ιουνίου 2012, είχε ισπανικό «άρωμα».

Με πληροφορίες από PageSix


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Ρωσία έκανε «εκτεταμένη» χρήση χημικών όπλων στην Ουκρανία, δηλώνει ο Ολλανδός ΥΠΕΞ

Ολλανδικές και γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που τεκμηριώνουν την ευρεία χρήση απαγορευμένων χημικών όπλων από τις ρωσικές δυνάμεις 
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

Διεθνή / «Fight! Fight! Fight!»: Ο Τραμπ σχεδιάζει αγώνα UFC στον Λευκό Οίκο για τα 250 χρόνια των ΗΠΑ

O Τραμπ αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, θα αναλάβει τη διοργάνωση, η οποία θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με τον ίδιο, «αγώνα τίτλου» μπροστά σε κοινό 20.000 με 25.000 θεατών
LIFO NEWSROOM