Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ο

φούρνος για όλους εμάς δεν είναι μια απλή καθημερινή συναλλαγή. Είναι μια ιστορία που συνδέεται με την ελληνική κουλτούρα και τις συνήθειες, τις γευστικές προτιμήσεις αλλά και την παράδοση, την υψηλή ζαχαροπλαστική αλλά και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Ο φούρνος που έγινε bakery και απέκτησε σύγχρονο σχεδιασμό και food styling δεν παύει να αντιπροσωπεύει το πρωινό που θα συνοδεύσει τον καφέ σου, το μεσημεριανό ψωμάκι για το φαγητό και το σνακ που θα λιγουρέψεις και θα σου φτιάξει τη διάθεση. Όλα αυτά κι άλλα πολλά βρίσκεις στα bakeries της Αθήνας, που το καθένα έχει τη δική του ταυτότητα και τη δική του σπεσιαλιτέ.

Εκείνο που σίγουρα έχουν κοινό, είναι πως έρχονται στην πόρτα σου deliverd by efood για να φέρουν όπου ακριβώς είσαι, τις γεύσεις που έχεις λατρέψεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις στην πλατφόρμα του efood -που συγκεντρώνει τις καλύτερες προτάσεις αρτοπαρασκευασμάτων και γλυκών - εκείνο που επιθυμείς περισσότερο και να περιμένεις τη στιγμή που θα χτυπήσει το κουδούνι σου.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Paul

Αν δεν έχεις δοκιμάσει τη γαλλική μπακέτα στα Paul, τότε έχεις χάσει άπειρες στιγμές απόλαυσης. H γνωστή αλυσίδα bakery έχει να σου προτείνει μοναδικές δημιουργίες όπως τα παραδοσιακά mini fougasse από τη Νότιο Γαλλία αλλά και τα μαλακά μπατόν ολικής άλεσης. Το Millefeuille chocolat με τραγανή σφολιάτα και αφράτη crème patisserie σοκολάτας θα σε ξετρελάνει, ενώ η τάρτα με φρούτα εποχής είναι από τις καθημερινές απολαύσεις που σου προσφέρουν τα Paul και μάλιστα στην πόρτα σου.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας έρχονται στο σπίτι σας Facebook Twitter

The Bakers

Στα The Bakers θα βρεις ζύμες και γλυκά που θα σε κάνουν φανατικό! Από πίτες και donuts μέχρι σάντουϊτς σε διάφορες λαχταριστές συνταγές, φτιαγμένα με ψωμί αργής ωρίμασης προζυμένιο, σιμίτια, μπριός, και φοκάτσιες, που πρέπει να γευτείς επειγόντως. Πολλές και οι επιλογές σε γλυκά, όπως το profiterole με τη μοναδική σοκολάτα Valhrona, τα cheesecake σε διάφορες παραλλαγές αλλά και οι χειροποίητες μπάρες δημητριακών που θα παραγγείλεις μαζικά γιατί μια δεν είναι ποτέ αρκετή.

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας στον χώρο σας Facebook Twitter

Όλυρα

Ό,τι κι αν παραγγείλεις από το Όλυρα, να ξέρεις πως μοσχομυρίζει παράδοση και έχει μοναδική γεύση. Το τσουρέκι με πραλίνα και επικάλυψη σοκολάτας είναι ένας πειρασμός, αλλά θα πρέπει το εναλλάσσεις με την εκδοχή που περιέχει κρέμα κάστανο και λευκή σοκολάτα. Εδώ θα βρεις και λαχταριστά πασχαλινά κουλουράκια για να φέρεις στο σπίτι σου το άρωμα των γιορτών, delivered by efood, ενώ για τις καθημερινές αναζητήσεις γεύσης θα βρεις άπειρες επιλογές σε χειροποίητα σνακ.

Γεύσεις από τον φούρνο delivered by efood Διάλεξε ανάμεσα στις αγαπημένες σου λιχουδιές από τα bakeries της Αθήνας και απόλαυσέ τις στον χώρο σου Facebook Twitter

Overoll

Τα κρουασάν του Overoll πρέπει να τα γευτείς! Σταφίδας, αμυγδάλου, cheese cake, σοκολάτας, βουτύρου, διάλεξε και πάρε ή καλύτερα παράγγειλέ τα όλα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα της απόλαυσης. Δίπλα τους θα βρεις φοβερά cookies και φυσικά αρωματικό καφεδάκι για να συνοδεύσει τις γεύσεις σου. Στο efood θα αναζητήσεις το στέκι της Πλ. Κλαυθμώνος και μαζί θα βρεις τον τρόπο να έχεις ό,τι θέλεις τη στιγμή που θέλεις εκεί που το θέλεις. Τι άλλο να ζητήσεις για να πάει καλά η μέρα σου;

Τα καλύτερα bakeries της Αθήνας φέρνουν τις μοναδικές γεύσεις τους στην πόρτα σου delivered by efood για να γεύεσαι ανά πάσα στιγμή τα αγαπημένα σου σνακ, γλυκά ή αρτοπαρασκευάσματα που κάνουν την καθημερινότητα πιο νόστιμη.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM
Το Χάνι της Ρέρεσης είναι ένα από τα τελευταία της Ελλάδας

Γεύση / Παγόνια, αντίκες και μαγειρευτά σε ένα χάνι που αντέχει στον χρόνο

Το Χάνι της Ρέρεσης, ένα από τα τελευταία της Ελλάδας, παραμένει ανοιχτό για ταξιδιώτες και ντόπιους, με την κυρία Νίτσα να κρατά ζωντανή την παράδοση της φιλοξενίας σε ένα μαγειρείο που θυμίζει λαογραφικό μουσείο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
47’ στο Hygge με την Anne Meurling

Γεύση / Hygge: Ένας φούρνος που μυρίζει θαλπωρή στην Ιπποκράτους

Με νοσταλγία για τις συνταγές της πατρίδας της, μια Σουηδέζα φτιάχνει ψωμί, γλυκά, αέρινο βούτυρο και άψογη μηλόπιτα, δημιουργώντας ατμόσφαιρα βόρειας Ευρώπης - μόλις δυο βήματα από τη λεωφόρο Αλεξάνδρας.
M. HULOT
«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ