Κρήτη: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε ασθενή - Χειρουργήθηκε μετά από πέντε μήνες

Κρήτη: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε ασθενή - Χειρουργήθηκε μετά από πέντε μήνες Facebook Twitter
Κρήτη: Ξέχασαν 15 γάζες μέσα σε ασθενή - Χειρουργήθηκε μετά από πέντε μήνες (Pixabay)
0

Πέντε μήνες μετά από μία γυναικολογική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, μία γυναίκα στην Κρήτη ενημερώθηκε ότι οι πόνοι που αισθανόταν, οφείλονταν στο γεγονός ότι είχαν ξεχάσει οι γιατροί μέσα της 15 γάζες.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στην Κρήτη. Η 49χρονη γυναίκα, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ενημερώθηκε ότι μέσα της είχαν ξεχαστεί οι γάζες από το προηγούμενο χειρουργείο, όταν πήγε στο νοσοκομείο για νέα επέμβαση λόγω μητρορραγίας.

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εις βάρος του μαιευτήρα-γυναικολόγου αλλά και κάθε άλλου συνυπεύθυνου γιατρού και νοσηλευτή του νοσοκομείου.

Η μήνυση αναφέρεται στο αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια «από πρόσωπο το οποίο όφειλε λόγω του επαγγέλματός του να επιδείξει ιδιαίτερη επιμέλεια και προσοχή κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του (ιατρική πράξη)».

Τονίζεται επίσης, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι μετά την πρώτη προγραμματισμένη επέμβαση, η καθημερινότητα της έγινε μαρτυρική και η υγεία της χειροτέρευε μέρα με τη μέρα.

Η γυναίκα χρειάστηκε δε, να μεταβεί δύο φορές σε Κέντρο Υγείας, να επισκεφτεί ιδιώτες γιατρούς και ιδιωτική κλινική αλλά και υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, μέχρι να εντοπιστούν τελικά οι 15 ξεχασμένες γάζες, οι οποίες και αφαιρέθηκαν.

Με πληροφορίες του ΣΚΑΪ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM