TRITON ACT: Η κατασκευαστική εταιρεία στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών

Στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών η κατασκευαστική εταιρεία TRITON ACT Facebook Twitter
0

 

Στην οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου έργου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προχώρησε η «TRITON ACT».

Η κατασκευαστική τεχνική εταιρεία διανύει την τέταρτη δεκαετία ενεργούς παρουσίας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, στηρίζοντας από το 1990 το έργο και τον σκοπό δεκάδων ενεργών κυττάρων της χώρας.

Φέτος, η ελληνική εταιρεία ανακοινώνει τη στήριξη των πολιτιστικών δράσεων που σχεδιάζει το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με στόχο την ενίσχυση των μελών του.

Στο πλευρό των Ελλήνων ηθοποιών η κατασκευαστική εταιρεία TRITON ACT Facebook Twitter

Η παγκόσμια πανδημία, άλλωστε, έχει πλήξει σοβαρά και τον κλάδο της Τέχνης, δημιουργώντας σημαντικά προβλήματα στους ανθρώπους της.

«Γνωρίζουμε ότι ο ευρύτερος χώρος της Τέχνης έχει επηρεαστεί σημαντικά από την ιδιαίτερη συνθήκη της πανδημίας και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο στην άσκηση του ύψιστου κοινωνικού έργου που επιτελεί. Η Τέχνη, άλλωστε, αποτελούσε πάντα φωτεινό σηματοδότη σε κάθε σκοτεινή περίοδο της ιστορίας», ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο CEO της TRITON ACT, Εμμανουήλ Χατζημανωλάκης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Επιχειρείν / Η McDonald’s γιορτάζει 35 χρόνια στην Ελλάδα με νέο εστιατόριο στο The Mall Athens

Ένα από τα πιο σύγχρονα και τεχνολογικά προηγμένα εστιατόρια McDonald’s στην Ευρώπη ανοίγει στην Αθήνα, με την Premier Capital Hellas να επενδύει €1,4 εκατ. και να δημιουργεί 60 νέες θέσεις εργασίας.
THE LIFO TEAM
Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Επιχειρείν / Η εκδήλωση του Think Tank SYNERGIA για τον γεωπολιτικό και ενεργειακό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη

Η εκδήλωση συγκέντρωσε το ενδιαφέρον φοιτητών, νέων επιστημόνων, ερευνητών, επαγγελματιών και πολιτών που ενδιαφέρονται για τις διεθνείς εξελίξεις, τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας σε μια περίοδο συνεχών εντάσεων στο διεθνές περιβάλλον.
THE LIFO TEAM
Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Επιχειρείν / Βασιλική Παντελοπούλου: «Το ΕΣΠΑ και η Πολιτική Συνοχής χτίζει μια οικονομία με ίσες ευκαιρίες για όλους.»

Η Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ εξηγεί πώς το ΕΣΠΑ 2021–2027 επηρεάζει ήδη άμεσα την καθημερινότητά μας, από τη στέγαση και την εργασία μέχρι τις ευκαιρίες για τους νέους και την ανάπτυξη της χώρας.
THE LIFO TEAM
«Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Επιχειρείν / «Νοιάζομαι. Εξετάζομαι.»: Και ο Μάιος γίνεται μήνας δράσης ενάντια στον Καρκίνο του Δέρματος

Το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της Ελληνικής Δερματολογικής & Αφροδισιολογικής Εταιρείας για τον πιο συχνά εμφανιζόμενο τύπο καρκίνου στον άνθρωπο, τον καρκίνο του δέρματος.
THE LIFO TEAM
Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Επιχειρείν / Lidl House Athens και εξαγωγές στο επίκεντρο της συζήτησης στο Delphi Economic Forum XI

Με το Lidl House Αthens, η Lidl Ελλάς δημιουργεί ένα οικοσύστημα που αναβαθμίζει τον διατροφικό πολιτισμό του τόπου ανοίγοντας έναν ουσιαστικό διάλογο για το ευ ζην με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές.
THE LIFO TEAM