.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.
0

Όσο κι αν η καθημερινότητα στην πόλη προσπαθεί να σε αποσυνδέσει από τον δεσμό σου με τη φύση, αυτός είναι τόσο ισχυρός που ανασύρεται σε κάθε ευκαιρία, σαν δομικό κομμάτι του DNA μας. Το .BOND εξυμνεί, μέσα από τη φιλοσοφία του, αυτόν ακριβώς τον δεσμό σε ένα eco friendly περιβάλλον που δύσκολα περιγράφεται, αφού αυτό που προσφέρει είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτε απ' όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.


Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον. Από τη διακόσμηση με τα υπέροχα φυτά και τα φυλλοβόλα δέντρα μέχρι τον κατάλογο, όπου θα συναντήσεις healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, στο .BOND όλα είναι σχεδιασμένα για να σε μυήσουν σε έναν τρόπο ζωής που ίσως έχεις ξεχάσει.

Η κουζίνα υποδέχεται καθημερινά φρέσκα ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη του τόπου μας και το μενού αλλάζει συνεχώς, ακολουθώντας την πορεία της φύσης. Άλλωστε, ο κήπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος προσφέρει απλόχερα μυρωδικά και αρωματικά για κάθε πιάτο.

Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tο πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον.

Στο νέο μενού, που επιμελείται ο σεφ Αντώνης Χάλαρης, θα συναντήσεις εξαιρετικές επιλογές brunch –σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 8– με ευεργετικές συνταγές από το vitamin bar, τρομερά smoothie bowls αλλά και το πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον. Οι προτάσεις για lunch ή dinner περιλαμβάνουν εκλεκτά κρέατα σε διαφορετικές κοπές, όπως η μοσχαρίσια πικάνια πάνω σε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι και σάλτσα από πετιμέζι αλλά και το εντυπωσιακό ψαρονέφρι με πουρέ από παντζάρι. Πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές αλλά και εξαιρετικά σπαγγέτι –η ελληνική καρμπονάρα με χειροποίητα σιουφιχτά, γιαούρτι και απάκι θα σε ενθουσιάσει– συνοδεύουν γευστικά οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.

Στη βιτρίνα του wine bar φιγουράρει μια σειρά από ετικέτες που προέρχονται κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλεγμένες οινικές προτάσεις από το εξωτερικό. Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα (πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Passion Strike, με βότκα, αλλά και το Green Gin, με αγγούρι) και σε καλεί να αφεθείς στην έμπνευση-έκπληξη του bartender, επιλέγοντας το «Ask the bartender».


Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον.
.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα.

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 210 9902035, Facebook, Instagram

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Το κρασί με απλά λόγια / Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, το ελληνικό κρασί θα ήταν διαφορετικό

Ένα podcast από την Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη αφιερωμένο σε έναν πιονέρο του ελληνικού αμπελώνα, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
THE LIFO TEAM
Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ