.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.
0

Όσο κι αν η καθημερινότητα στην πόλη προσπαθεί να σε αποσυνδέσει από τον δεσμό σου με τη φύση, αυτός είναι τόσο ισχυρός που ανασύρεται σε κάθε ευκαιρία, σαν δομικό κομμάτι του DNA μας. Το .BOND εξυμνεί, μέσα από τη φιλοσοφία του, αυτόν ακριβώς τον δεσμό σε ένα eco friendly περιβάλλον που δύσκολα περιγράφεται, αφού αυτό που προσφέρει είναι μια εμπειρία που δεν μοιάζει με τίποτε απ' όσα έχεις ζήσει μέχρι τώρα.


Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον. Από τη διακόσμηση με τα υπέροχα φυτά και τα φυλλοβόλα δέντρα μέχρι τον κατάλογο, όπου θα συναντήσεις healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας, στο .BOND όλα είναι σχεδιασμένα για να σε μυήσουν σε έναν τρόπο ζωής που ίσως έχεις ξεχάσει.

Η κουζίνα υποδέχεται καθημερινά φρέσκα ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη του τόπου μας και το μενού αλλάζει συνεχώς, ακολουθώντας την πορεία της φύσης. Άλλωστε, ο κήπος που βρίσκεται στο πίσω μέρος προσφέρει απλόχερα μυρωδικά και αρωματικά για κάθε πιάτο.

Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Tο πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον.

Στο νέο μενού, που επιμελείται ο σεφ Αντώνης Χάλαρης, θα συναντήσεις εξαιρετικές επιλογές brunch –σερβίρεται καθημερινά μέχρι τις 8– με ευεργετικές συνταγές από το vitamin bar, τρομερά smoothie bowls αλλά και το πλατό δύο ατόμων με scrambled eggs, pancakes και mini κουλούρια με σουσάμι και μαρμελάδα μπέικον. Οι προτάσεις για lunch ή dinner περιλαμβάνουν εκλεκτά κρέατα σε διαφορετικές κοπές, όπως η μοσχαρίσια πικάνια πάνω σε καπνιστή μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι και σάλτσα από πετιμέζι αλλά και το εντυπωσιακό ψαρονέφρι με πουρέ από παντζάρι. Πίτσα σε διαφορετικές εκδοχές αλλά και εξαιρετικά σπαγγέτι –η ελληνική καρμπονάρα με χειροποίητα σιουφιχτά, γιαούρτι και απάκι θα σε ενθουσιάσει– συνοδεύουν γευστικά οποιαδήποτε στιγμή, ενώ τα πιάτα ημέρας εναλλάσσονται συνεχώς, προτείνοντας κάτι νέο.

Στη βιτρίνα του wine bar φιγουράρει μια σειρά από ετικέτες που προέρχονται κυρίως από τον ελληνικό αμπελώνα, χωρίς να λείπουν επιλεγμένες οινικές προτάσεις από το εξωτερικό. Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα (πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Passion Strike, με βότκα, αλλά και το Green Gin, με αγγούρι) και σε καλεί να αφεθείς στην έμπνευση-έκπληξη του bartender, επιλέγοντας το «Ask the bartender».


Το .BOND είναι ένα ολόκληρο concept που πρέπει να γνωρίσεις από κοντά για να καταλάβεις πως τελικά ο δεσμός με τη φύση είναι εκείνος που κάνει τις στιγμές πιο όμορφες.

.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Ο εξωτερικός κήπος γίνεται ένα με τον εσωτερικό χώρο, δημιουργώντας κυριολεκτικά έναν μικρόκοσμο που λες ότι έχει φυτρώσει μέσα στην πόλη για να τιμήσει το περιβάλλον.
.BOND: healthy προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας Facebook Twitter
Όσο για την εμπνευσμένη cocktail list, περιλαμβάνει κλασικές και signature μείξεις με φρέσκα φρούτα.

Μεγάλης του Γένους Σχολής 2, Άλιμος, 210 9902035, Facebook, Instagram

Γεύση
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλη σφυρίδα!

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / Όχι άλλη σφυρίδα στο Προεδρικό Μέγαρο!

Ο κύριος Ρεμί βαρέθηκε τα αποδομημένα, παράτολμα και ανέμπνευστα πιάτα - κάνε μια σωστή «ιεροσυλία», αλλιώς μείνε στα απλά. Στην τελική, προτιμά μια βραδιά στην παραλιακή, με πίτσα, μπίρα και Χούλιο Ιγκλέσιας.
ΡΕΜΙ
«Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Γεύση / «Τριλέτσε, κουλάτς, μπομπόνες»: Η Αναστασία έκανε τα αλβανικά γλυκά viral

Τα βίντεό της κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες προβολές στο TikTok και μας δείχνουν τι χάναμε τόσο καιρό που αγνοούσαμε κλασικά γλυκά της γειτονικής μας χώρας. Η ίδια, βέβαια, πιστεύει ότι τα φτιάχνει καλύτερα.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
«Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Χίλιες φορές μακαρόνια παρά σπανακόρυζο»

Ο Κύριος Ρεμί στοχάζεται πάνω στα όρια της κριτικής εστιατορίων, μαγειρεύει τέσσερις παστιτσάδες μέσα στην εβδομάδα και δεν έχει κάτι προσωπικό με το σπανακόρυζο. Απλώς δεν είναι μακαρονάδα!
ΡΕΜΙ
«Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Οι γαστρονομικές απογνώσεις του Κυρίου Ρεμί / «Όταν παραγγέλνεις delivery μαναβική, θα σου φέρουν ό,τι πιο άγουρο υπάρχει»

Ο κύριος Ρεμί τρώει σπίτι του πιο συχνά απ' ότι νομίζεις, προτείνει να παίρνεις καλύτερες φακές και λέει αυτό που ξέρουμε όλοι και δεν λέμε για το delivery.
ΡΕΜΙ
Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Το κρασί με απλά λόγια / Από τη Νεμέα στην Καλιφόρνια: Ο Άρης Τσέλεπος ταξιδεύει στην καρδιά του αμερικανικού κρασιού

Ο χαρισματικός οινοποιός Άρης Τσέλεπος μεταφέρει την Υρώ Κολιακουδάκη-Dip WSET και τον Παναγιώτη Ορφανίδη στη Napa Valley και στα αμπέλια της Καλιφόρνιας μέσα από μια συναρπαστική συζήτηση για το κρασί και τα μαθήματα που μπορεί να αντλήσει η Ελλάδα από μια από τις πιο εμβληματικές οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ
Θύμηση, μια νέα κρεμερία στο Παγκράτι

Γεύση / Θύμηση: Ο Νίκος και ο πατέρας του έφεραν ξανά το γαλακτοπωλείο στο Παγκράτι

Παίρνει στοιχεία από τα παλιά γαλακτοπωλεία αλλά δεν στέκεται εκεί. Προσθέτει γλυκά –λευκά, όπως αυτά που του αρέσουν– και πίτες. Αυτή η κρεμερία είναι μία από τις καλύτερες ιδέες που έχουμε δει στο χώρο της ζαχαροπλαστικής φέτος.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ
Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Nothing Days / Τα σαλιγκάρια και ένα λάθος αιώνων που οφείλει να διορθωθεί

Από την πιο αρχαία καλλιέργεια στην ιστορία μέχρι τις γκουρμέ, ακριβές εκδοχές τους, τα σαλιγκάρια κατέληξαν από βασική τροφή να γίνουν υποτιμημένη και σπάνια, και η αφορμή για τοξικά σχόλια στα social media.
M. HULOT
Οι γεύσεις του καλοκαιριού που φυλάξαμε για το χειμώνα

Γεύση / Φρυγανισμένα, λιόκαφτα, παστά, ξιδάτα: Έτσι μένει η γεύση του καλοκαιριού

Η τέχνη της συντήρησης των τροφών πάει χιλιάδες χρόνια πίσω και έχει ακόμα λόγο ύπαρξης γιατί μεταμορφώνει τα υλικά σε κάτι άλλο. Και αυτό το «άλλο» έχει γαστρονομική και συναισθηματική αξία.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Το πρώτο ελληνικό ουίσκι: Όταν μια παρέα φίλων εμφιάλωσε το όνειρό της

Radio Lifo / Aυτό είναι το πρώτο ελληνικό ουίσκι

Μια ομάδα εννέα φίλων, χωρίς καμία επαγγελματική σχέση με την ποτοποιία, κατάφερε με πείσμα και πολλή αγάπη για το ουίσκι να δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό single malt whisky. Δύο από αυτούς, ο Γιάννης Χριστοφορίδης και ο Ντίνος Οικονομόπουλος, μιλούν στη Μερόπη Κοκκίνη γι' αυτό το «ταξίδι» από το κριθάρι και το νερό του Ταΰγετου μέχρι τα βαρέλια vinsanto και τις αμέτρητες δυσκολίες.
ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
«Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Το κρασί με απλά λόγια / «Το 2025 είναι εξαιρετική χρονιά για τον οινολόγο, ο καλλιεργητής όμως κλαίει»

Πώς κύλησε ο φετινός τρύγος σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου; Από τον βορρά ως τον νότο της Ελλάδας, αλλά και σε εμβληματικές περιοχές όπως το Μπορντώ, η Βουργουνδία και η Μεντόζα, οι Έλληνες οινολόγοι καταθέτουν την εμπειρία τους και μιλούν για τις προκλήσεις που φέρνει η κλιματική αλλαγή.
THE LIFO TEAM