Η δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Botilia.gr έρχεται για να αποκαλύψει τα μυστικά του ποιοτικού κρασιού και να προτείνει γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και ενδιαφέρουσες συνταγές στους οινόφιλους. Η καινοτομία της; Φέρνει σε απευθείας επαφή οινοπαραγωγούς με καταναλωτές, διαθέτοντας τα καλύτερα κρασιά μικρών Ελλήνων παραγωγών σε τιμές οινοπαραγωγού. Μπορείτε να γίνετε μέλος στο Botilia.gr χωρίς κανένα κόστος εγγραφής ή συνδρομής, με τους οίνους επιλογής σας να καταφθάνουν απευθείας στο κατώφλι του σπιτιού σας.

 

 

 

Η πλατφόρμα βραβεύθηκε στον 5ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας.Ο Διαγωνισμός αποτελεί μια δράση του προγράμματος NBG Business Seeds, που στοχεύει στην ανάδειξη και προβολή καινοτόμων ιδεών ή έργων. Οι ομάδες εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται για την εξέλιξη του σχεδίου τους, ενώ έχουν στη διάθεσή τους υποδομές, δικτύωση, αλλά και δυνατότητες ενδεχόμενης χρηματοδότησης.

 

Αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας. Αν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, ένα δικό σας έξυπνο project, δηλώστε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στις 15.00.

 

 

Ο ιδρυτής της πλατφόρμας, Αγγελος Δαμουλιάνος, παροτρύνει όσους έχουν μια καινοτόμο ιδέα : «προχωρήστε ξεπερνώντας τους αρχικούς σας φόβους, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει».

 

 

 

Δεδομένου ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη ο 6ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας της Εθνικής Τράπεζας, αν έχετε μια πρωτότυπη ιδέα, ένα δικό σας έξυπνο project,  μη διστάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015, στις 15.00. Τρεις είναι οι θεματικές ενότητες του Διαγωνισμού:Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα-Περιβάλλον & Τεχνολογία- Πολιτισμός &Τεχνολογία. Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nbg.gr/ibank/innovation και στο www.nbg.gr/el/nbgseeds.