Μ Shop – To Κατάστημα του Μεγάρου

Μ Shop – To Κατάστημα του Μεγάρου Facebook Twitter
Χειροποίητα κοσμήματα από μετάξι, της Μαριέλλας Ρίζου.
0

#mg#

Στο M Shop, τον Μάιο, γιορτάζουμε διπλά, την Άνοιξη και τη Μητέρα. Εμπνεόμαστε από το φως και τη ζεστασιά τους και συγκεντρώνουμε μοναδικά αντικείμενα που αντλούν την έμπνευσή τους από τον κόσμο της μουσικής, του χορού και της όπερας, καθώς και έργα τέχνης γνωστών καλλιτεχνών, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τους δημιουργούς τους. Χειροποίητα κοσμήματα, κεραμικά, διακοσμητικά, παιδικά, επιλογές βιβλίων και CD κ.ά.

Μ Shop – To Κατάστημα του Μεγάρου Facebook Twitter
Χειροποίητα κοσμήματα από μετάξι, της Μαριέλλας Ρίζου.

Για την «πρώτη αγάπη της ζωής μας» διαλέγουμε τα πιο γλυκά δώρα: λουλουδένια κοσμήματα, φυλαχτά, ένα φλιτζάνι για τον καφέ ή ένα πολύχρωμο μαξιλάρι. Δώρα που, ανεξαρτήτως μεγέθους, που λένε στη μητέρα ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Το M Shop – το Κατάστημα του Μεγάρου λειτουργεί στο τέλος του Φουαγιέ των Εκδοτηρίων με πρόσοψη στη Βασιλίσσης Σοφίας, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00–18:00 καθώς και τις ημέρες των παραστάσεων στις Αίθουσες Χ. Λαμπράκη και Δ. Μητρόπουλου, 10:00–21:00.

Μ Shop – To Κατάστημα του Μεγάρου Facebook Twitter
Plant box, κεραμικά κασπό.

Τα έσοδα του M Shop ενισχύουν το έργο του Μεγάρου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς.

Market news / Charlotte Foucteau: Αν οι leaders των επιχειρήσεων αγκαλιάσουν την αλλαγή που φέρνει το AI, οι άνθρωποί τους θα νιώθουν πιο ασφαλείς

Η CEO της Teleperformance Greece, κατά τη συμμετοχή της στο Delphi Economic Forum 2024, χαρακτήρισε ευοίωνο το μέλλον που φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη στις επιχειρήσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα τη σημασία της ενσυναίσθησης.
THE LIFO TEAM
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Market news / Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας

Με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τους εθελοντές – εργαζόμενούς της, η βιοφαρμακευτική εταιρεία υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν.
THE LIFO TEAM