«Για να σκάσει το χειλάκι... πάμε Yabanaki»: Το καλοκαίρι είναι εδώ και το Yabanaki υπόσχεται να απογειώσει τη διάθεσή μας χαρίζοντας σε όλους αυτό το Σαββατοκύριακο ένα Διήμερο Γέλιου!

 

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, 13:00 & 16:00, Yoga γέλιου για όσους από εσάς θέλετε να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματα, να χαλαρώσετε και φυσικά να γελάσετε με την ψυχή σας. Η Yoga γέλιου χρησιμοποιεί το γέλιο ως εργαλείο γυμναστικής, προσφέροντας παιδική διάθεση και ευεξία. Και επειδή το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, γυμναστείτε γελώντας και μεταδώστε τη θετική σας διάθεση.

 

Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 19:00, λίγο πριν δύσει ο ήλιος, Stand-up Comedy με τους κωμικούς Κώστα και Θανάση Παπαγεωργίου. Έρχονται να σας  διασκεδάσουν με το ανατρεπτικό τους χιούμορ και να σας προσφέρουν άφθονο γέλιο, με πρόζες, αυτοσχεδιασμούς, διάλογους με το κοινό, κωμικά σκετς αλλά και μιμήσεις, χαρίζοντάς σας την πιο αστεία καλοκαιρινή βραδιά δίπλα στο κύμα!

 

Σας περιμένουμε, λοιπόν, όλους με πολλά παιχνίδια, δώρα και διαγωνισμούς! Γιατί στο Yabanaki Summer Republic κάθε μέρα είναι διαφορετική με πολλά Happenings και εκπλήξεις! Αυτό το Σαββατοκύριακο θα καταλάβετε ότι το γέλιο πάει μόνο Yabanaki!

 

Ελάτε στο Yabanaki με καλοκαιρινή διάθεση και χιούμορ, ορίζοντας τους δικούς σας νόμους στην πιο καλοκαιρινή δημοκρατία... δίπλα στην πόλη! Γιατί... γελάει καλύτερα όποιος πάει στο Yabanaki!

 

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα μας στο facebook.

Τηλέφωνο: 210-8972516