Η ευαισθησία των δοντιών και η αιμορραγία των ούλων αποτελούν δύο κοινά οδοντικά προβλήματα που απασχολούν πολλούς ανθρώπους παγκοσμίως. Οι ειδικοί της στοματικής υγείας συνιστούν εξειδικευμένη φροντίδα, που στοχεύει στην αντιμετώπιση και των δύο καταστάσεων, οι οποίες ενδέχεται να είναι εξίσου δυσάρεστες και επιβλαβείς για την στοματική υγεία των ασθενών. Τη λύση έρχεται να προσφέρει η νέα οδοντόκρεμα Sensodyne Sensitivity & Gum, η οποία προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από την ευαισθησία των δοντιών και βελτίωση της υγείας των ούλων.

 

Η νέα Sensodyne Sensitivity & Gum προσφέρει διπλή ανακούφιση στους ασθενείς που αντιμετωπίζουν και τις δύο αυτές καταστάσεις στα δόντια και τα ούλα, με καθημερινό βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα. Η σύνθεση διπλής δράσης που διαθέτει λειτουργεί με δύο τρόπους. Σχηματίζει ένα προστατευτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνει τη βακτηριακή πλάκα, συμβάλλοντας στην βελτίωση της υγείας των ούλων.

 

 

 

Συνδυαστικά με τη νέα οδοντόκρεμα της Sensodyne, έρχεται η νέα μαλακή οδοντόβουρτσα Sensodyne Sensitivity & Gum, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ευαίσθητα δόντια και προβλήματα στα ούλα. Διαθέτει τρία είδη τριχών που προσφέρουν αποτελεσματικό καθαρισμό της επιφάνειας των δοντιών, ανάμεσα στα δόντια και κατά μήκος της γραμμής των ούλων, ενώ είναι απαλή με το σμάλτο και τα ούλα. Με βάση εργαστηριακές δοκιμές, η νέα οδοντόβουρτσα φτάνει έως 5 φορές καλύτερα στη γραμμή των ούλων και προσφέρει έως και 38% βαθύτερο καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια, σε σχέση με μια απλή, επίπεδη οδοντόβουρτσα (σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Sensodyne μπορείτε να επισκεφτείτε το site https://www.sensodyne.gr.