Θυμάστε τον μικρό Νέστορα που στείλαμε στην Αμερική για θεραπεία; Να πώς επέστρεψε!

Θυμάστε τον μικρό Νέστορα που στείλαμε στην Αμερική για θεραπεία; Να πώς επέστρεψε! Facebook Twitter
1

Πρώτα είχαμε την έκκληση για βοήθεια απ' τους γονείς του μικρού ταξιδευτή, γραμμένη σε πρώτο πρόσωπο: «Είμαι ο Νέστορας και είμαι 3,5 χρονών. Ήμουν τριών μηνών όταν έμαθα ότι πάσχω από μια σπάνιας μορφής καρδιοπάθεια». Εκεί διαβάσαμε ότι πάσχει «από μια εξαιρετικά σπάνιας μορφής σύμπλοκη κυανωτική συγγενή καρδιοπάθεια (μονήρη κοιλία). Το οξυγόνο μου ήταν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μετά τη διάγνωσή μου μπήκα εσπευσμένα σε κλινική και έκανα καρδιοχειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς Glenn- shunt. Η εγχείρηση έγινε με επιτυχία και μου έδωσε μια παράταση χρόνου, δυστυχώς όμως δεν ήταν αρκετή για την τελική διόρθωση της καρδιοπάθειάς μου. 

Τους τελευταίους μήνες δυσκολεύομαι και πάλι να αναπνεύσω. Ζω με οξυγόνο 73% το οποίο είναι ιδιαίτερα χαμηλό και συνεχίζει να πέφτει Πλέον είναι επιτακτική η ανάγκη της μεταφοράς μου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα στο Boston Children's Hospital, το πιο εξειδικευμένο ερευνητικό κέντρο σε θέματα παιδικής καρδιοχειρουργικής. Θα υποβληθώ σε επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εκεί, από έναν εξειδικευμένο παιδοκαρδιοχειρουργό και την ομάδα του.»

  

Λεφτά δεν είχε η οικογένεια, και οι καλοί άνθρωποι μέσω του ίντερνετ μάζεψαν τα λεφτά σε χρόνο ρεκόρ. Το ευχάριστο νέο είχαμε μάθει στις αρχές Ιουλίου μέσω ενός βίντεο:

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ" Ενα ευχαριστώ είναι λίγο για όλους εσάς εκεί έξω, για όλους εσάς που πάρα τις άσχημες οικονομικές συνθήκες αυτού του τόπου, δώσατε ότι μπορεσατε από τις οικονομίες σας για να στείλουμε τον Νέστορα στην Βοστόνη να εγχειριστεί! Μαζέψαμε τα 300.000 € σε χρόνο ρεκόρ και το ταξίδι ξεκινάει! Σας Ευχαριστούμε όλους. "Ενας για όλους και όλοι για εναν" ❤️ #σας_αγαπαω_ολους

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account®️ (@georgemavridis_tattooligans) στις

Στείλαμε όντως τον Νέστορα στη Βοστόνη, και 2.5 μήνες αργότερα επέστρεψε. Με συγκρατημένη χαρά μαθαίνουμε τα νεότερα για την υγεία του, πάλι μέσω του φίλου του του Γιώργου:

Σήμερα δέχθηκα την πιο όμορφη επίσκεψη. Το αντράκι μας ο Νέστορας γύρισε από Αμερική και είναι καλα. Επιτέλους θα ζήσει μια φυσιολογική ζωή , θα μπορεί να τρέχει, να παίζει να γελάει και να αγαπάει όπως πρέπει να κανει κάθε παιδί σε τούτο τον κόσμο. Φυσικά θα δίνει τον δικο του αγώνα στα επόμενα χρόνια μαζί με τους γονείς του, γιατί καθε χρόνο θα πρέπει κάνει εξετάσεις για να επιβλέπουν την κατάσταση του. Μελλοντικά θα χρειαστεί ξανα εγχείρηση γιατί μεγαλώνοντας το κορμάκι του θα πρέπει να αλλαχτούν και τα μοσχεύματα. Μέχρι τότε, ας τον αφησουμε να ζήσει μια φυσιολογική ζωή και να χαρεί με τους συμμαθητές του την νεα σχολική χρονιά και ας ελπίσουμε στο μέλλον να τα θυμάται ολα σαν ενα μικρό παραμύθι. "Μια ολόκληρη χώρα έγινε μια γροθιά για ενα μικρό παιδί" ? Σας ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά σας. ΥΓ. Η αγαπημένη μου μάσκα πέρασε πλέον στα χέρια του αληθινού "IRON MAN"❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account®️ (@georgemavridis_tattooligans) στις

Mικροπράγματα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ