Δεν ξέρω τα νομικά ζητήματα, γι' αυτό απέκρυψα τον αριθμό της πινακίδας (πάντως παντού στο Facebook, όπως και στους Αχαϊρευτους που το πρωτοείδα, είναι εμφανής). 

 

Πραγματικά εκνευρίζομαι όταν βλέπω φωτογραφίες με αυτοκίνητα που πάρκαραν πάνω σε θέση για ανάπηρους. Όμως καμιά φορά τους δικαιολογώ με το μυαλό μου, αφήνοντας μια πιθανότητα να μην είχαν δει πού πάρκαραν. 

 

Όμως όταν τρως δύο θέσεις πάρκινγκ, πόσω μάλλον αν και οι δύο προορίζονται για κατηγορίες ανθρώπων που τις έχουν ανάγκη, δικαίως γίνεσαι ρόμπα στο ίντερνετ. Θα ήθελα να τον δικαιολογήσω (πχ. λες να επέβαιναν στο αμάξι μια έγκυος οδηγός και ο ανάπηρος συνεπιβάτης της;) αλλά, λυπάμαι, δεν γίνεται. 

 

Ο άνθρωπος που εντόπισε το εξωφρενικό παρκάρισμα και το φωτογράφησε, έγραψε ένα σημείωμα που μου θύμισε τα αυτοκόλλητα των Street Panthers ("Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω") και το άφησε στο παρμπρίζ του παρκαρισμένου αυτοκινήτου. 

 

Και μετά το φωτογράφησε κι αυτό:

 

Κάποιος πάρκαρε ταυτόχρονα και σε θέση εγκύων και αναπήρων!

 

Σύντομα, και αφού το ανέβασε στο Facebook, κόσμος άρχισε να το μοιράζεται, τρολάροντας ασύστολα. Ποιος ξέρει αν έφτασε στα μάτια του εν λόγω οδηγού. Μακάρι να τον κάνει να το ξανασκεφτεί πριν 1) πιάσει δύο θέσεις 2) παρκάρει σε θέσεις αναπήρων ή εγκύων.

 

Μερικές φορές, όταν η τροχαία κάνει τα στραβά μάτια, κι οι πολίτες κάνουν ό,τι γουστάρουν, λίγη ιντερνετική διαπόμπευση είναι ό,τι πρέπει...

 

Κάποιος πάρκαρε ταυτόχρονα και σε θέση εγκύων και αναπήρων!