Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή έχει ανέβει πολύ ένα κόμμα που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν κόμμα Μίκυ Μάους, δηλαδή της πλάκας. Το UKIP, παλεύει για τη συντηρητικοποίηση της Βρετανίας (και την πλήρη έξοδό της από την Ευρώπη) και είναι το ακροδεξιό κόμμα του οποίου ο αρχηγός Nigel Farage

 

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή

 

έγινε ήρωας στην Ελλάδα (κυρίως σε ανόητους ή/και αδαείς) όταν τα έβαλε με τον Σαμαρά στην Ευρωβουλή. 

 

Τα στελέχη του UKIP -ρατσιστές ή ημιπαράφρονες οι περισσότεροι- ντροπιάζουν καθημερινά το κόμμα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους ψηφοφόρους τους, που τους αρέσει να ακούν μεγάλα λαϊκίστικα λόγια - όπως αντίστοιχα σε μας δεν πέφτει το ποσοστό της Χ.Α., ό,τι και να γίνει. 

 

Πρόσφατα ένα απ' τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος υποστήριξε ότι μια πλημμύρα ήταν η εκδίκηση που πήρε ο Θεός απ' τους ανθρώπους για τους γκέι γάμους. Μετά ένας απ' τους γνωστότερους υποψηφίους του UKIP χλεύασε έναν ανάπηρο φοιτητή. Μετά ο αρχηγός Nigel Farage κράτησε αποστάσεις απ' το πρόγραμμα του ίδιου του του κόμματος λέγοντας ότι είναι τρελό, μέχρι που αποδείχτηκε ότι το είχε γράψει ο ίδιος. 

 

Κι όμως. Για μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων δεν τους πειράζει πως το UKIP είναι σαν το κόμμα Καμμένου σε εκδοχή τσίρκου: τους αρκεί που "δεν είναι οι άλλοι". 

 

 

 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας.

 

Το κόμμα προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από τον χρηματοδότη του, Έλληνα επιχειρηματία Demetri Marchessini. (Έτσι τον γράφει ο Guardian και η Telegraph - υποθέτω το όνομά του είναι Δημήτρης Μαρκεζίνης;)

 

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή

 

Ο εν λόγω κύριος, έχει δηλώσει ότι όσες γυναίκες φορούν παντελόνια "επιδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο επιθετική συμπεριφορά". Επίσης υποστηρίζει ότι "στις ανύπαντρες μητέρες αξίζει ένα χέρι ξύλο". Κι όσο για το date rape - το βιασμό γυναικών από άτομα που γνωρίζουν; Είναι εφεύρεση των φεμινιστριών - που προφανώς τους αρέσει να της βιάζουν. 

 

Πρόσφατα έγραψε μια εξοργισμένη πληρωμένη καταχώρηση-επιστολή σε συντάκτρια της εφημερίδας Times, η οποία είχε γράψει ένα άρθρο για την ομοφοβία στη Ρωσία και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Σ' αυτήν γράφει ότι "ο σοδομισμός ήταν πάντοτε έγκλημα, και συνεχίζει να είναι, ενώ η ομοφυλοφυλία είναι έγκλημα εδώ και 2000 χρόνια". 

 

Επίσης, γράφει ο Μαρκεζίνης: "Της έχω ήδη πολλές φορές εξηγήσει, ότι δεν υπάρχει λέξει "ομοφοβία / ομοφοβικός". Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κανένα λεξικό, και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως". (Το γεγονός ότι υπάρχει σε όλα τα αξιόπιστα σύγχρονα λεξικά είναι γι' αυτόν λεπτομέρεια.)

 

Το UKIP (το πιο αγαπητό κόμμα αυτή τη στιγμή στο έθνος, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση!) κάνει αγώνα δρόμου για να διώξει όλους τους κλόουν που το ντροπιάζουν καθημερινά, όμως απ' ό,τι φαίνεται είναι γεμάτο από δαύτους - Έλληνες και μη. 

 

Το ότι αυτές τις ημέρες είναι το πρόσωπο των ημερών στη Βρετανία ένας Έλληνας επιχειρηματίας που παρ' ό,τι είναι ο ορισμός του ομοφοβικού αρνείται ακόμα και την ύπαρξη της έννοιας, που πιστεύει ότι οι γυναίκες με παντελόνια είναι μέγαιρες (ή θέλουν να βιαστούν) και πως κάποιος πρέπει να δείρει τις ανύπαντρες μητέρες, δεν ντροπιάζει μόνο τους Έλληνες, αλλά και το ανθρώπινο γένος, εν γένει. 

 

 

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή