Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή Facebook Twitter
50

 

Στη Βρετανία αυτή τη στιγμή έχει ανέβει πολύ ένα κόμμα που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν κόμμα Μίκυ Μάους, δηλαδή της πλάκας. Το UKIP, παλεύει για τη συντηρητικοποίηση της Βρετανίας (και την πλήρη έξοδό της από την Ευρώπη) και είναι το ακροδεξιό κόμμα του οποίου ο αρχηγός Nigel Farage

 

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή Facebook Twitter

 

έγινε ήρωας στην Ελλάδα (κυρίως σε ανόητους ή/και αδαείς) όταν τα έβαλε με τον Σαμαρά στην Ευρωβουλή. 

 

Τα στελέχη του UKIP -ρατσιστές ή ημιπαράφρονες οι περισσότεροι- ντροπιάζουν καθημερινά το κόμμα, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τους ψηφοφόρους τους, που τους αρέσει να ακούν μεγάλα λαϊκίστικα λόγια - όπως αντίστοιχα σε μας δεν πέφτει το ποσοστό της Χ.Α., ό,τι και να γίνει. 

 

Πρόσφατα ένα απ' τα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος υποστήριξε ότι μια πλημμύρα ήταν η εκδίκηση που πήρε ο Θεός απ' τους ανθρώπους για τους γκέι γάμους. Μετά ένας απ' τους γνωστότερους υποψηφίους του UKIP χλεύασε έναν ανάπηρο φοιτητή. Μετά ο αρχηγός Nigel Farage κράτησε αποστάσεις απ' το πρόγραμμα του ίδιου του του κόμματος λέγοντας ότι είναι τρελό, μέχρι που αποδείχτηκε ότι το είχε γράψει ο ίδιος. 

 

Κι όμως. Για μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων δεν τους πειράζει πως το UKIP είναι σαν το κόμμα Καμμένου σε εκδοχή τσίρκου: τους αρκεί που "δεν είναι οι άλλοι". 

 

 

 

Ο Έλληνας επιχειρηματίας.

 

Το κόμμα προσπάθησε να πάρει αποστάσεις από τον χρηματοδότη του, Έλληνα επιχειρηματία Demetri Marchessini. (Έτσι τον γράφει ο Guardian και η Telegraph - υποθέτω το όνομά του είναι Δημήτρης Μαρκεζίνης;)

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή Facebook Twitter

 

Ο εν λόγω κύριος, έχει δηλώσει ότι όσες γυναίκες φορούν παντελόνια "επιδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο επιθετική συμπεριφορά". Επίσης υποστηρίζει ότι "στις ανύπαντρες μητέρες αξίζει ένα χέρι ξύλο". Κι όσο για το date rape - το βιασμό γυναικών από άτομα που γνωρίζουν; Είναι εφεύρεση των φεμινιστριών - που προφανώς τους αρέσει να της βιάζουν. 

 

Πρόσφατα έγραψε μια εξοργισμένη πληρωμένη καταχώρηση-επιστολή σε συντάκτρια της εφημερίδας Times, η οποία είχε γράψει ένα άρθρο για την ομοφοβία στη Ρωσία και τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Σ' αυτήν γράφει ότι "ο σοδομισμός ήταν πάντοτε έγκλημα, και συνεχίζει να είναι, ενώ η ομοφυλοφυλία είναι έγκλημα εδώ και 2000 χρόνια". 

Επίσης, γράφει ο Μαρκεζίνης: "Της έχω ήδη πολλές φορές εξηγήσει, ότι δεν υπάρχει λέξει "ομοφοβία / ομοφοβικός". Δεν υπάρχει καταγεγραμμένη σε κανένα λεξικό, και δεν σημαίνει τίποτα απολύτως". (Το γεγονός ότι υπάρχει σε όλα τα αξιόπιστα σύγχρονα λεξικά είναι γι' αυτόν λεπτομέρεια.)

Το UKIP (το πιο αγαπητό κόμμα αυτή τη στιγμή στο έθνος, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση!) κάνει αγώνα δρόμου για να διώξει όλους τους κλόουν που το ντροπιάζουν καθημερινά, όμως απ' ό,τι φαίνεται είναι γεμάτο από δαύτους - Έλληνες και μη. 

Το ότι αυτές τις ημέρες είναι το πρόσωπο των ημερών στη Βρετανία ένας Έλληνας επιχειρηματίας που παρ' ό,τι είναι ο ορισμός του ομοφοβικού αρνείται ακόμα και την ύπαρξη της έννοιας, που πιστεύει ότι οι γυναίκες με παντελόνια είναι μέγαιρες (ή θέλουν να βιαστούν) και πως κάποιος πρέπει να δείρει τις ανύπαντρες μητέρες, δεν ντροπιάζει μόνο τους Έλληνες, αλλά και το ανθρώπινο γένος, εν γένει. 

Αυτός είναι ένας απ' τους χειρότερους Έλληνες εν ζωή Facebook Twitter
50

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

6 σχόλια
τόσο ο Guardian όσο και τα Ελληνικά μέσα ξετρυπώνουν κατά καιρούς διάφορους απίθανους, - αυτό δε σημαίνει ότι η γνώμη τους έχει καμία απήχηση, ούτε ότι είναι κάποια σοβαρή απειλή, μη τρελλαινόμαστε.
Όντως αυτός ο ανισόρροπος άνθρωπος δεν έχει μάλλον τόση επιρροή (δεν ξέρω κάποιον που να τον γνώριζε ως τώρα) όμως ο Farage και η κομπανία του είναι συμπαθείς σε πολλούς Έλληνες, αριστερόθεν και δεξιόθεν, με μόνο κριτήριο ότι βρίζει την πολιτική των μνημονίων. Για κάποιους η πολιτική αυτή στάση είναι η κολυμβήθρα του Σιλωάμ που "ξεπλένει όλες τις αμαρτίες", ακόμη και τον άκρατο εθνικισμό, την ομοφοβία και όλα τα συμπαραμαρτούντα.
παίζει να'ναι και κανας συγγενής του Taki (Τάκης Θεοδωρακόπουλος, ακροδεξιός μπον-βιβάν γραφιάς του Spectator και καταδικασμένος κοκάκιας επί πεντάμηνο στον παιδικό σταθμό Pentonville).1o quiz: αν σάς είχε προσλάβει για δημόσιες σχέσεις, πόσο πιο πολύ θα τον ξεπλένατε;2ο quiz: αν στο καπάκι ο ίδιος τύπος έλεγε ότι βλέπει με συμπάθεια τον Τσίπρα, πόσες μέρες θα ούρλιαζαν τα μουρούτια ότι πρέπει να πάρει θέση για τα λεγόμενά του ο Σύριζα;
Ο Farage είναι αγαπητός στην Ελλάδα σχεδόν από το πρώτο μνημόνιο. Θυμάμαι κυκλοφορούσε βιντεάκι που έδειχνε "φιλελληνικές" δηλώσεις (δεν ήταν, αν καταλάβαινες τι εννοούσε) σε συνδυασμό με σκηνές από το 300. Η ειρωνεία βέβαια είναι ότι ανάμεσα στους φαν του ήταν και ψηφοφόροι του Σαμαρά, οι οποίοι τώρα ανακάλυψαν ότι είναι ευρωσκεπτικιστής.Στις δηλώσεις για το ότι φταιν οι γάμοι των γκέι για τις πλυμμήρες οι Βρετανοί απάντησαν όπως αυτοί ξέρουν: Ανεβάζοντας στο τοπ 20 το "It's Raining Men"
Συνηθως τετοιοι τυποι ειναι κρυφο-γκευ, που δε τους σηκωνεται με γυναικα, γτ εχουν φαει πολυ ξυλο απο τη μαμα τους ως παιδια.. ισως να τρωνε ακομη ξυλο..!
Αν ο σεξισμός έχει "υποκειμενική" φύση, τότε έχει και η ομοφοβία (άλλωστε θεωρώ αμφότερες έννοιες αλληλένδετες), οπότε όχι, δεν συμφωνώ για την τόση υποκειμενικότητα. Και ο σκοπός δεν αγιάζει όλα τα μέσα (κατ' εμέ πάντοτε).Για να μην χάνουμε το φόκους, όμως: κρίνω αμφότερα τα σχόλιά σας ομοφοβικά (προσοχή: δεν λέω ότι είστε ομοφοβικοί-ές), όπως κρίνω αρνητικά και το κάθε σχόλιο που μετακυλά -ελαφρά τη καρδία- την ευθύνη για την υπάρχουσα ομοφοβία, στους ίδιους του ομοφυλόφιλους.Όχι, νομίζω πως δεν έχει κανένα νόημα να ακούσουμε, για μία ακόμη φορά, ότι ομοφοβικές συμπεριφορές έχουν (μόνο) οι "κρυφές ομοφυλόφιλες ψεκασμένες κομπλεξικές", κατά πόσο μάλλον όταν δεν έχουμε κανένα τέτοιο στοιχείο. Δεν νομίζεις και εσυ;