Αυτή η ιδιοφυής φάρσα σε υποστηρικτές του Τραμπ και της Κλίντον δείχνει πόσο ξεροκέφαλοι είμαστε οι άνθρωποι

2

Πήραν πρώτα φανατικούς οπαδούς του Τραμπ, και τους αποκάλυψαν (υποτιθέμενες) παλιότερες συνομιλίες στις οποίες ο Τραμπ λέει φρικιαστικά πράγματα - ακόμα κι ότι θα προσπαθούσε να δολοφονήσει τη γυναίκα του [Δείτε την απολαυστική φάρσα στο βίντεο πάνω.] Πώς αντέδρασαν οι φανς του; Πολλοί απ' αυτούς με τον τελείως αναμενόμενο τρόπο: όχι μόνο τον δικαιολογούσαν, αλλά συμφωνούσαν και μαζί του. Το ίδιο και κάποιοι οπαδοί της Χίλαρι σε σχετικές με αυτήν αποκαλύψεις...

  

Ενώ κάθε λάθος του αντιπάλου μαςτο θεωρούμε τραγικό και σκανδαλώδες, για τα δικά μας λάθη υπάρχουν πάντα δικαιολογίες - είναι, δυστυχώς, η ανθρώπινη φύση. Κι έτσι, όπως ακριβώς το είχε πει ο Τραμπ το καλοκαίρι (αληθινή δήλωση) οι φανατικοί του οπαδοί ακόμα και να τον έβλεπαν μέρα μεσημέρι να δολοφονεί άνθρωπο στο κέντρο της Νέας Υόρκης, θα του το δικαιολογούσαν και συγχωρούσαν αμέσως. 

  

Απλά να θυμίσω ότι στις τελευταίες εκλογές στην Ελλάδα, μετά απ' τις αποκαλύψεις περί νεοναζισμού, τις επιθέσεις, το φόνο Φύσσα, τις συλλήψεις και τις κατηγορίες για κακουργήματα, 388.000 Έλληνες ψηφοφόροι «τίμησαν» το κόμμα με την ψήφο τους κι αν τους ρωτήσετε θα σας πουν ότι οι κατηγορίες είναι ψεύτικες και προπαγάνδα των ΜΜΕ και των ανθελλήνων, ότι η Χ.Α. δεν έχει καμία σχέση με τον Χίτλερ, ή και πως αν έχει δε χάλασε ο κόσμος, και «οι άλλοι ήταν καλύτεροι;»

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ