Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
50

  

 Xθες στη Βουλή πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η συγκρότηση της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Δημόσιο Χρέος. 

Η επιτροπή θα αναζητήσει γιατί αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος και εκεί ήταν και ο Προκόπης Παυλόπουλος -όχι κατηγορούμενος ή έστω απολογούμενος, αλλά ως τιμώμενο πρόσωπο!- που μίλησε και απ' το βήμα της Βουλής. 

Ξεχώρισα μία φωτογραφία (Nikos Libertas / SOOC).

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και σύντομα η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

 


(κλικ για να μεγαλώσει η φωτο, και να εμπνευστείτε καλύτερα) 

 

50

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Παυλόπουλος: "...εκεί στο διάγραμμα από το 2005 και μετά η γραμμή του χρέους δεν μοιάζει λίγο με την κοιλιά του Πάγκαλου;"Ζωή: "Τί γελάς ρε Αλέξη; Κι αυτός συνυπεύθυνος είναι! Έχε χάρη που τον κάναμε Πρόεδρο και δεν μπορώ να τον ισιώσω..."Αλέξης: "Τελικά μαζί τα φάγαμε απ το 2005.. Κοίτα να δεις που φαίνεται ξεκάθαρα.."
Ζωη: Αγορια, σας εχω κι αλλο! Τι ειναι κοκκινο και σκουπιζει το δασος;Αλεξης: Η κοκκινοσκουπιτσα! Αχαχαχχαχα!Προκοπης (μεσα απο τα δοντια του): Σκαστε, ηρθαν οι καμερες!
Αλέξης: ε ρε και νά'βγαινε όλο απεχθέςΠάκης: έχω υπογράψει κάτι σχετικό με αυτό, αλλά δεν θυμάμαι τιΖωή: Μμμμ. Don't worry pako. Ό,τι δεν σώζεται θα στο περάσω στα έξοδα του Προεδρικού.