ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
50

  

 Xθες στη Βουλή πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η συγκρότηση της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Δημόσιο Χρέος. 

Η επιτροπή θα αναζητήσει γιατί αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος και εκεί ήταν και ο Προκόπης Παυλόπουλος -όχι κατηγορούμενος ή έστω απολογούμενος, αλλά ως τιμώμενο πρόσωπο!- που μίλησε και απ' το βήμα της Βουλής. 

Ξεχώρισα μία φωτογραφία (Nikos Libertas / SOOC).

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και σύντομα η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

 


(κλικ για να μεγαλώσει η φωτο, και να εμπνευστείτε καλύτερα) 

 

50

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

8 σχόλια
Ζ.Κ: "Και που λέτε μετά θα κάνω και εξεταστική για το έλλειμμα και τα Greek statistics που θα εξετάζει την περίοδο από τον Οκτώβριο 1993 και θα τελειώνει το Μάρτιο του 2004!"Α.Τ: "Ζωή είσαι μεγάλο τρολ"Π.Π: "Χαχαχα, ξεκαρδιστικό! Κάν'το!"
- Πιάστε παιδιά, όπως κι εγώ, τα @@ σας για καλή τύχη, να πάει καλά η επιτροπή.- Τα δικά μου τα γυαλίζει ο Βενιζέλος πρόεδρε, πιάνει αν πιάσω του προέδρου της δημοκρατίας?- Αν είχα @@, σίγα μην ήμουν πρόεδρος της δημοκρατίας σήμερα.
Δεν είναι λεζάντα, αλλά δεν πειράζει. :-)Ζωή: - Και που λες Αλέξη, μπαίνει στη μέση τότε ο Προκόπης και του λέει «Μην τολμήσεις να σηκώσεις χέρι, άθλιε.»Αλέξης: - Χαχα, πώς τα λες έτσι βρε Ζωίτσα!Πάκης (από μέσα του): - Ναι! Έτσι θα στηθώ για τον ανδριάντα μου.