7 φρικτά γοητευτικά τραγούδια, απ' τον Σύλλογο Φίλων Κακής Μουσικής

7 φρικτά γοητευτικά τραγούδια, απ' τον Σύλλογο Φίλων Κακής Μουσικής Facebook Twitter
4
7 φρικτά γοητευτικά τραγούδια, απ' τον Σύλλογο Φίλων Κακής Μουσικής Facebook Twitter
Μερικές φορές το βίντεοκλίπ είναι όσο κακό είναι το τραγούδι. Τότε, όπως στην περίπτωση του «Μπορω να σου κανω» του Τάσου Κρυστάλη πετύχαμε το τζάκποτ.

Tο facebook group Σύλλογος Φίλων Κακής Μουσικής αυτοπεριγράφεται ως εξής: «Το γκρουπ που δεν σέβεται τον εαυτό, για γυμνασμένα αυτιά και γερά νεύρα! Join(t) us...Περιμένουμε να μας ταξιδέψετε με τις μουσικές σας επιλογές στα απύθμενα πελάγη της εγχώριας και μη δισκογραφίας. Δεν υπάρχει πάτος...»

Δεν με κέρδισαν μόνο οι μουσικές που άκουσα σ' αυτό το γκρουπ στο οποίο είμαι μέλος, αλλά και οι περιγραφές των τραγουδιών, απ' αυτούς που τα ανακάλυψαν/προτείνουν. 

Άκουσα 15 απ' αυτές τις ένοχες απολαύσεις -παλιές και καινούργιες- και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. 

1. Ο Μάνος τα χώνει στο κατεστημένο!


«Η Cult ανακάλυψη της χρονιάς» σχολιάζει ο Αντώνης Κουραφέλκυθρας που προτείνει το παραπάνω διαμαντάκι. Βάζει μάλιστα και την περιγραφή του βίντεο που είναι ακόμα πιο καλτ:

"συγνώμη για τα κεφαλαία αλλά βαριέμαι να βαζω τόνους..... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ COMPACT DISC (CD), Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗ, ΒΙΟΛΙΑ, ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ, ΛΑΜΠΑΚΙ ΑΝΑΠΤΗΡΑ, ΦΑΚΟ-ΑΝΟΙΧΤΗΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΚΑΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ"

Στην απορία του Αντώνη για το αν «τα βιολιά στο κομμάτι είναι αγορασμένα από πλανώδιο μικροπωλητή», κάποιος του απάντησε, μάλλον εύστοχα «υπάρχει κάτι που δεν είναι αγορασμένο από μικροπωλητή σε αυτό το κομμάτι;;!!». 

2. Ο Μάνος τα χώνει στην αδερφή του

"Κι ύστερα σου λένε ότι τα κορίτσια θέλουνε να είναι με τ' αγόρια ίσα" λέει σ' αυτό το τραγούδι εναντίον της ισότητας των φίλων ο Μάνος, και κάποιος στα σχόλια αναρωτιέται σκανδαλωδώς: «Ισχύει τελικά ότι ο Μάνος πέθανε από ναρκωτικά;» για να πάρει την φαρμακερή απάντηση: «Από έλλειψη ναρκωτικών». 

3. Rap Battle

«Τα αυτιά μου έπαθαν έγκαυμα τρίτου βαθμού» έγραψε ο Γιάννης Μαυρουδής που το ανέβασε. «Μεγάλη προσοχή σε όποιον το ακούσει!!!!!»

4. Οι Χριστιανοί

Υποβλήθηκε απ' τον Μάικ Μακρή, και η περιγραφή των δύο MC είναι η ακόλουθη:

«ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΩΝ ΘΥΤΗ (ΑΝΤΙΘΕΑ ΡΑΠΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ),ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΥ(ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ),ΝΟΕ (ΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ),BILLY SIO (ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ),TUS (ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ) ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΠ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ,ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟ ΥΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.»

5. Τρελοπουτάνα

Για το τραγούδι Τρελοπουτάνα με στίχους όπως «Ανθέλληνες και αδερφές, και μια τρελοπουτάνα», ο Γιάννης Β. που το ανέβασε είχε μόνο δύο λέξεις: Ξεκούρδιστος εθνικισμός... (Και φάλτσος σεξισμός, πρόσθεσε κάποιος άλλος). 

6. Μπορώ να σου κάνω 

Γι' αυτό το φανταστικό βίντεοκλίπ του 1992 λέει ο Δημήτρης Σάλτος: «Όλο θα σου κάνω το ένα και θα σου κάνω το άλλο λέει, αλλά όλο ο άλλος μπαλαμουτιάζει την τύπισσα. Ο κανονικός τίτλος του βίντεο θα έπρεπε να ήταν "Young guy screws wife, while husband dancing".»

7. No.1 album through the officiall radio station of Νea Μakris

«Δείτε με τι μωρά κυκλοφορούσε ο steve gemos (ο γνωστός Σωτηρης Κοματσούλης με την υπερκάλτ επιτυχία "επιδρομη απο τον άρη") το 92, και κλαφτε γοερά», γράφει ο Δημήτρης. «Δεν ήταν και τίποτα τυχαρπαστες γλάστρες όμως. Με τις πασίγνωστες... ΑΠΕΙΛΕΣ έκανε το τραγούδι, οι οποίες ήταν το πρώτο all girl pop band στον πλανήτη και αφήστε της spice girls να σκούζουν. Άσε που σίγουρα οι δικές μας είναι και πιο ωραίες (αυτό χωρίς πλάκα).

Στην αρχή της καριέρας του έγραφε κάποια της προκοπής, μετά όσο προχωρούσε, τόσο έπιανε πάτο, άρα τοσο το καλύτερο για εμάς. Πάντως και το τραγούδι είναι δυνατό και επιτυχία της εποχής, αφου σύμφωνα και με εκείνον που το ανέβασε στο youtube "This was voted the No.1 album through the officiall radio station of nea makris." Δεν το λές καθόλου λίγο.

Να το επιβεβαιώσει και όποιος ήταν κάτοικος τότε της περιοχής παρακαλώ γιατί υπάρχουν και κακεντρεχείς. Ευχαριστώ.»

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ